חברים יקרים,מתחתנים טריים,שלום רב!
אני לא סופר מקצועי,ולא יודע להביע רגשות לא באל פה ולא בכתב,אך במקרה זה אחרוג מהנורמה.
לאלי בן דוד,כמקובל,הגענו דרך החברים שהתחתנו חצי שנה לפנינו.
באירוע שלהם הייתי נהג תורן,משמע הייתי מספיק פיקח כדי לשים לב לכל פרטי פרטים מסביב.
כבר אחרי כמה שירים ראשונים ניגשתי לדי-גיי וביקשתי ממנו כרטיס ביקור.
חברים,לא משנה מה אומרים לכם וזה לא משנה איזה מוסיקה ואיזה סגנון אתם אוהבים-מה שמשנה זה כמה אנשים יושבים באולם ואוכלים וכמה אנשים קופצים עד התקרה יחד אתכם. והמספר הזה נע לפי היכולת של הדי גיי לקרוא את אופי הקהל,לקלוע ברצונות וביקושים,כך שבכל טווח גילאים אנשים יעזבו את הסטייק התאים שלהם וינועו אל רחבת הריקודים כמו זומביים.
אלי-תותח,אין כאן וויכוח. אלי-מומחה,אומן,מקצוען. זה בן אדם שמקדיש מחשבה,שיקול דעת,קריזמטיות בעבודה שלו. הוא בעל מקצוע שלא חבל לו על פיסה אחרונה של כל תא שלו בגוף להשקיע באירוע שלכם. אלי הוא יחודי במינו,לצערי האופי שלו לא אופייני לאזור מזרח התיכון. למה? כי אלי יודע לצייר לך חיוך על הפנים גם כשבא לך להרוג את כולם מסביב.הוא יעשה הכל,אבל הכל מעוגה טעימה על השולחן במשרד שלו ועד כל משאלה הכי פרוע שלך,כל בקשה הכי אידיוטית וטיפשה כדי להוציא אותך עם טעם מתוק בפה. עכשיו תקשיבו טוב טוב ותעשו את השיקולים שלכם: 99% אורחים רוקדים כשאלי מנגן,כן כן זה לא עיניין טרטוויאלי-99% לבבות נפתחות כלפי הלב של המוסיקה שהוא מייצר. ילדים,צעירים,זקנים,מלצרים,הברמן,בעל העולם,הצלמים שלי,הרב-כולם רקדו יחד איתנו ונהנו מהשיגעון וניצוצות באוויר שאלי יצר האולם. אלי לא חיי בסרט,הוא איש עסקים שיודע לנהל את הכל בסאונד החתונה מא' עד ת'.עכשיו משהו בכלל בכלל יוצא מין הכלל: בסוף החתונה הרה אתם מוכנים לחלק טיפים בלי סוף כי אתם שיכורים וכבר לא שולטים ברגשות: אלי הספק היחידי שלי שחיבק אותי,האחל מזל טוב ולא הציק לי עם המילה הזאת "טיפים" אפילו פעם אחד-תאמינו לי זה שווה גם אם שילמתי לו אותם במחיר...כמו שאמרתי קודם:טעם מתוק בפה עד הפריט האחרון.
1) פגישה ראשונה במשרד מסודר,עשיר,יפה ומעוצב,מריח טוב,נוח להגעה מכל נקודה בארץ עם חנייה ומה שחשוב-בזמן שקבעתם.
2) תמיכה וייעוץ מוזיקאלי לאורך כל הדרך. אלי יענה 10 פעמים אם לא הבנתם ועל שאלה הכי טיפשית בסבלנות של אמא טרזה.
3) אין טעם לחפש גימיקים בחוץ-לאלי יש הכל:זיקוקים עם רישיון וביטוח,בועות סבון,שלג,לייזרים מטורפים,עשן כבד,עשן רגים,צעצועים,מתנפחים,קונפטי...אלוהים ישמור עוד 1000 הפתאות יש לבנאדם הזה.
4)במה יפה,צנועה ,מתאימה לכל עיצוב,מדהימה פשוט.
5)תכנון יום חתונה על פי לו''ז מדוייק,כמו גרמני,לוקח בחשבון את כל הבילתי מתוכנן:ישנו ציוד כפול להכל-כל מה שלא יעבוד-יש לו להחליף מייד כדי שלא תרגישו בחוסר.