כל כך הרבה מחמאות שאנחנו אפילו לא יודעים מאיפה להתחיל! כשבוחרים ספק חשוב לבדוק 2 דברים: 1. מקצועיות 2. אמינות ואנושיות. אלו 2 התכונות הכי בולטות אצל דותן שאפשר לראות עליו כבר מהרגע הראשון. אדם רגיש חמים ואכפתי עם מקצועיות שלא ניתן להתכחש אליה!
התחברנו אל דותן כבר מהפגישה הראשונה איתו כשישבנו אצלו באולפן על קולה שמענו מוזיקה ודותן הקשיב ושמע בדיוק מה ואיך אנחנו אוהבים ורשם הכל בצד, מאז ועד החתונה דותן הפגין רגישות ואכפתיות יוצאת דופן כשליווה אותנו לכל אורך הדרך יד ביד: סימס לנו הודעות שנה טובה, שלח לנו מכתב בדואר לראות איך המרגש ואפילו התקשר אלינו באחד הערבים שקדמנו לחתונה לשאול אם הכל בסדר ואם יש במה לעזור. בחתונה דותן לא אכזב ונתן את כל כולו והקפיץ את הרחבה ללא הפסקה עם כל הלהיטים הכי טובים מכל הזמנים. החתונה שלנו הייתה מעורבת (דתיים וחילונים) שהחלה עם מוזיקה חסידית והמשיכה עם לועזית. אנחנו חששנו שהריקודים החסידיים ילחיצו את החילונים שיתרחקו מהרחבה. לשמחתנו הרבה דותן בחר לשים את כל הלהיטים המוכרים והמקפיצים, כאלו שגם החילונים לא יכלו להתעלם מהם, הרחבה הייתה מלאה בדתיים וחילונים צעירים ומבוגרים כאחד שלא הפסיקו לרקוד. משם הערב המשיך עם ריקודים לועזיים ודותן לאורך כל הערב ידע לקרוא את הקהל ולשלב בין כל סוגי האנשים שהיו, החל מהדודות, הסבתות והמבוגרים ועד לאחרון הצעירים... כל הקהל עמד ורקד כל הערב. עד עכשיו אנשים לא מפסיקים לפרגן לנו על ערב נפלא ולומר שזו הייתה אחת החתונות הכי שמחות שהם היו בהם ואילו שירים נהדרים היו ואיך כולם רקדו! והכל הכל בזכות דותן! אנחנו ממליצים בחום לכולם ללכת על דותן בלי לחשוב פעמים, מבטיחים לכם שלא תתאכזבו!...
אהבתי: את האכפתיות והיחס החם יחד עם המקצועיות והבקיאות במוזיקה מכל הסוגים ולכל היעדים לא אהבתי: אין דבר כזה!