דף הבית   >   נותני השירות   >   easywed - איזיווד   >   חוות דעת של liranhanan

חוות דעת על easywed - איזיווד

liranhanan
הדבר הכי טוב שהענקנו לעצמנו בחתונה הזו היה איזיווד.
התחתנו לפני כשבוע, התארסנו ב11.11.11. היה לנו כמעט שנה לארגן הכל באיזי וכבר שנה שלמה שאנחנו אומרים אחד לשני שאיזה מזל שלקחנו את איזי ווד. הגענו לשם ממש מיואשים, אחרי חיפושים קדחתניים ברחבי הארץ אחר אולם שיהיה לשביעות רצוני ולשביעות רצונו של בעלי היקר. אני רציתי טבע (למרות שבאופי אני פריק קונרול ובטבע, כאמור, לא ניתן לשלוט) ובעלי רצה מזגן. האורחים הגיעו מכל קצוות הארץ וגם זו היתה בעיה שהיינו צריכים להתפשר על מיקום אמצע. בקיצר- חוץ מהיום חיפושים הראשון שהיה מרגש ביותר, על כל שאר חיפושי המקום, הייתי מוותרת. אחרי שכבר ממש התייאשנו ורצינו ללכת לרבנות ולסגור עניין, חברות אמרו לי על איזיווד. בהתחלה לא רציתי לשמוע כי לא היה לי כוח לעוד פגישה בתל אביב (אנחנו ירושלמים כרגע) וכי לאהאמנתי בדברים מהסוג הזה שכביכול "מגבילים" לי את יכולת בחירת הספקים ופחדתי שארגיש ש"עושים עלי קופה". גם כשהגעתי לפגישה הראשונה (לבדי כי בן זוגי נואש),הייתי מעט תוקפנית ואנטי הרעיון. ואולם, אורית קלטה אותי מיד,למרות שאנחנו טיפוסים נורא שונים, וזה היה הקסם ששווה אותי לראשונה במקום הזה. היא מיד הבינה עם מי יש לה עסק והתאימה את עצמה ואת ההצעות שלה אלי. באותו ערב כבר התקשרתי לאבא שלי שיתארגן כי הוא היחיד שפנוי לבוא לראות איתי את האולמות שהציעו לי. יום אחרי כבר סגרנו הכל והייתי מרוצה. את כל ההתנהלות מול האולם אורית עשתה ואני כתבתי לה במיילים דברים שחשובים לי. לפני פגישת הספקים, שוב נלחצתי שאולי לא אמצא מה שאני מחפשת ושאני לא רוצה להתפשר. התומר ורד הדי.ג,יי, התאהבנו בדקה הראשונה ועל הצלם הסכמנו שנינו. אני יכולה אפילו לספר שאת המאפרת ומעצבת השיער לקחתי בלי איזי ווד, בגלל המלצה מחברות ואז אחכ גיליתי שגם הן עובדות עם איזי ווד- ענת רזמוביץ מדהימה!. לכל אורך הדרך היתה הרגשה שיש גב ויש מי שדואג וכולם באיזיווד היו מדהימים. אני מודה שאני לא בן אדם קל והיכולת להרשים אפילו אותי היא בהחלט ראויה לשבח. עינב התקשרה כל איזה חודש לוודא שהכל בסדר, שאנחנו מרוצים מנותני השירות ולפתור בעיות אם התעוררו. כל בעיה שצצה, עינב פתרה אותה וכשטסה, אז מיכל פתרה אותה ולא היינו צריכים להתעסק עם כלום!!!!
על אנשי המקצוע אני אפרט בנפרד אבל על החברה איזיווד, הייתי חייבת לכתוב שהם פשוט מדהימים ובעלי אמר שגם אם היו גובים מאיתנו כסף, זה היה שווה כל שקל כי הם הפכו את כל ההכנות לחוויה חיובית וכיפית ולקחו על עצמם את פיתרון כל בעיה שצצה. בכלל, הם פשוט נתנו הרגשה של בית. אז במעמד זה, אגיד גם תודה רבה רבה רבה!
אהבתי: את האיכפתיות והדאגה. את הטלפונים כל חודש מעינב או מאורית, לוודא שאנחנו בסדר ושהכל מתקתק. את ההגעה של נציגי איזיווד לחתונה. באמת נתנו הרגשה שאיכפת להם וכאילו שאנחנו היחידים (ואנחנו יודעים שהיו להם עוד 10 חתונות ביום שלנו)
לא אהבתי: אין דבר כזה.הם פשוט מושלמים
הערות לגבי המחיר: מצויין. הגענו מיואשים ממחירי חתונות והם עשו לנו שינוי