דף הבית   >   נותני השירות   >   ערוגות בושם   >   חוות דעת של dudu&hila

חוות דעת על ערוגות בושם

dudu&hila
הגענו לערוגות בושם דרך איזיווד כאשר לא ידענו על קיומו של אולם זה. נפעמנו מהגן הענק והמדהים וגם מהאולם הגדול עם המסכים הגדולים, השירותים המרווחים, בית הקפה המקסים והאנשים!
התאהבנו במקום ולבסוף החלטנו לבחור בו לחגוג את חתונתינו!
היינו ביום טעימות, היה מאוד טעים וגם היו מוכנים לערוך שינויים בכל מיני מנות עבורינו (תבלינים וכאלה).
במהלך כל התהליך עד לחתונה, אורן היה מקסים ומאוד סבלני ועזר לנו בכל דבר שבקשנו. כמעט בכל פגישה באולם, עודד - מנהל האולם גם הסתובב והשרה המון בטחון והרגיע אותנו אם היו לנו חששות או דאגות.
ביום החתונה פינקו אותנו במנות נוספות שלא הזמנו, בקבלת הפנים ובמסתובבים. קיבלנו פידבקים מאוד מאוד טובים על האוכל שהיה ממש ברמה גבוהה, המלצרים היו מאוד אדיבים ובריקודים הברמנים כל הזמן היו ברחבה וחילקו צ'ייסרים לרוקדים.
במהלך כל החתונה, ריצ'רד המקסים ליווה אותנו והדריך אותנו בכניסה לחופה, חייך ולא לחץ, הוריד את השל וההינומה לאחר החופה, דאג לנו שנאכל לפני שיתחילו הריקודים כדי שיהיה לנו כוח וממש שם לב לכל פרט הכי קטן, אפילו להידוק העניבה של האבא של החתן.
אחת האורחות שחולה בצליאק, שאלה את המלצרית אם יש מנה ללא גלוטן. השף הזמין את האורחת למטבח והכין לה במיוחד מנה ללא גלוטן.
השומרים של המקום היו מאוד אדיבים ובסוף האירוע אף עזרו לנו להסיר את הקישוט מהרכב ודאגו לנו למה שהיינו צריכים לדרך.
קראנו את זה פה בהרבה ביקורות לפני החתונה ולא הבנו על מה מדובר אבל אנחנו ממש רוצים שיזמינו אותנו לאירוע כדי שנחווה את המקום כאורחים ונאכל את האוכל!!
היה אירוע מדהים וחבל שנגמר כל כך מהר!
אהבתי: מהרגע שסגרנו עם האולם ועד החתונה עצמה הגן התהדר בנדנדות, גזיבו ופינות אלטרנטיביות שלא היו כאשר חתמנו.האירוע דפק כמו שעון, הכל התנהל ברוגע ועמד בזמנים.בעקבות כך שהחתן היה לבוש עם שלייקס, בקשנו מאורן שהמלצרים, שבדר"כ לבושים עם שלייקס, לא ילבשו אותם כדי שהחתן לא יאבד את ייחודו ולבסוף נענינו בחיוב ואכן המלצרים היו שלייקס-לס.
לא אהבתי: שאין אפשרות לקיים חופה בלי במה והיא עולה הרבה כסף.
הערות לגבי המחיר: חבילת איזיווד
ערוגות בושם