קצת באיחור אבל... ) אל יפעת הגענו דרך האתר כהיינו כבר נואשים מהמחירים שדורשים על עיצוב... פגשנו את יפעת אצלה בבית והיא הייתה מדהימה! אנו היינו מעוניינים בסידורי פרחים לחלק מהשולחנות ולשאר את הנרות בסיס שמקבלים מהאולם ויפעת שכנעה אותנו שזה יהרוס את הכל העיצוב הכללי של האולם ולבסוף החליטה לתת לנו בעלות מזערית עיצוב לכל השולחנות!
יפעת הייתה סבלנית לאורך כל הדרך וכשהגענו אליה לראות דוגמאות לסידורי שולחן היא השקיעה זמן וכמובן המון פרחים רק בשביל שאנחנו נהיה מרוצים! האולם היה מהמם ואנחנו היינו מרוצים מהעבודה שלה ומההמלצה על יוחאי שעושה זרי כלה (היה לי זר לא קונבנציונלי) והוא הגיע עד אליי כדי להביא לי אותו והוא היה טרי ויפה ובמחיר נהדר! תודה תודה תודה :) (קרן ואודי 2/9)...
אהבתי: מצחיקה ומשקיענית בלקוחות.מתי שהיה לנו נוח היא התכווננה ונפגשה איתנו וכמובן שסגרה איתנו מחיר שלא היינו מקבלים בשום מקום אחר ולא גרה לנו להרגיש שהיא עושה לנו טובה אלא להפך שהיא ממש נהנת מהעבודה שלה :)ההמלצה על יוחאי שעשה סידור פרחים מדהים בלי שנפגשנו אלא רק ע"י שיחה בטלפון :) לא אהבתי: אין!!!!! מחיר: 3,000 הערות לגבי המחיר: זול ביותר אחרי סקר שוק!!!