דף הבית   >   נותני השירות   >   Peace of Mind - פשוט יוצרות אירועים   >   חוות דעת של maayanbechar

חוות דעת על Peace of Mind - פשוט יוצרות אירועים

maayanbechar
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אל מורן ושרון הגענו דרך המלצה של זוג חברים, כבר בפגישה הראשונה והלא מחייבת הרגשנו את החיבור ואת הכימייה איתן. מורן ושרון נתנו לנו את התחושה שאנחנו בידיים טובות ושהן ילוו אותנו בכל התהליך ועד היום המאושר (עד היום אנחנו שומרים על קשר איתן:). ההתנהלות מול שרון ומורן היתה כל כך נעימה, תמיד היתה לנו אוזן קשבת בכל יום ובכל שעה, לכל בעיה שצצה תמיד קיבלנו פתרון, גם בבחירת הספקים שלנו עזרו לנו מורן ושרון. הצלמים שלנו לדוגמא ביטלו אותנו שבועיים לפני החתונה עקב אי הבנה. לא עברו כמה דקות ומורן ושרון דאגו למצוא לנו צלמים מדהימים ובמחיר מצוין. יש לציין שהן עובדות עם ספקים מעולים ובמחירים אטרקטיבים. במהלך ההכנות ועד האירוע עצמו מורן ושרון נכחו בכל התהליך בפגישות עם אולם האירועים בהתלבטויות לגבי העיצוב, בבחירת המנות, פשוט בהכל. הדגשנו בפני מורן ושרון מה ממש חשוב לי שיהיה באירוע והן פשוט דאגו להכל בצורה כל כך אלגנטית והשאירו אותנו שבעי רצון. בסוף האירוע שגם אני ובן זוגי היינו באופרייה ורווים מאלכוהל :) שרון ומורן דאגו לארוז לנו אוכל, להזמין לנו מונית ולוודא שהגענו בשלום למלון. לסיכום בלי מורן ושרון אין ספק שהתהליך היה קשה ומעיק הן פשוט היו כמו שתי לביאות, דאגו לנו ומילאו אחר כל מבוקשינו:) פשוט מ ד ה י מ ו ת...
אהבתי: את התחושה הנעימה והדרך האמינה והאלגנטית בה שרון ומורן מתנהלות. את ההרגשה שהן תמיד שם בכל יום בכל שעה. גם אם פתאום נזכרתי במשהו ב23:00 בלילה תמיד היה לי מענה מצידן ועם חיוך:).הן פשוט עשו כל מה שיכלו עבורנו על מנת שנהיה מרוצים ומסופקים.(אפילו את אישורי ההגעה הן עשו עבורנו:)
לא אהבתי: אי אפשר שלא לאהוב משהו :) מהרגע הראשון זה התאהבות:)
הערות לגבי המחיר: תלוי באיזה שלב של התהליך הזוג נמצא