טרם התחתנו אבל הייתי חייבת לכתוב חוות דעת כבר עכשיו, על הספק הכי מקצועי, נחמד ושירותי שיצא לי לעבוד מולו!
כשחיפשנו מקום לעשות בו הזמנות, רצינו מקום שמבין באיכות, מכין הזמנות קלאסיות ולא גלויות פשוטות. עם זאת, היו מגבלות תקציב ולא רצינו להשתגע עם הזמנות בעשרות שקלים פר הזמנה. לאחר שחרשתי את האינטרנט ודיברתי עם עשרות חברות ובתי דפוס, במקרה מצאתי את רבונה. שלחתי מייל בו תארתי שאני מחפשת הזמנה מנייר פנינה. תוך חצי שעה ויטל מרבונה היה איתי על הקו, ובצורה סבלנית ונעימה הסביר לי על סוגי הנייר השונים, השירותים שבית הדפוס מציע, סוגי העיצוב ועוד. מייד הבנתי שאני ביידים טובות. מאוד חשוב לנו אמינות של ספקים. אני מעדיפה איכות על פני מחיר זול, כי זול לפעמים עולה ביוקר. למרות שבמקרה של רבונה, איכותי לא אומר שקורעים אותנו במחיר רק כי אנחנו חתן-כלה. לא הססתי וידעתי שאני שאין מה לחפש יותר. לאורך כל תכנון ועיצוב ההזמנה ויטל היה קשוב, נעים ומקצועי מאוד. שיתף אותנו בנסיון שלנו והתאים עבורנו את העיצוב המתאים ביותר. למרות שהיו לי המון שאלות ושינינו את הנוסח מספר פעמים, תמיד המענה היה סבלני ומקצועי ונתנו לנו את התחשוה שהכל ייעשה לשביעות רצוננו.
הצוות של רבונה נתן מענה לכל בעיה ושאלה שהתעוררו, ודאגו שנהיה שבעי רצון בצורה מושלמת. מעולם לא עבדתי מול אף בעל מקצוע בעל תודעת שירות כזו!
ויטל היה שם עבורנו בכל שאלה וסוגיה, ועשה הכל כדי שנהיה מרוצים ומאושרים מההזמנות.
כל מי שמחפש מקום לעשות בו הזמנה קלאסית ואיכותית - זה המקום! בעיניי, אין תחליף ליחס אישי, וזה בדיוק מה שמקבלים ברבונה....
אהבתי: את היחס! פשוט אין דברים כאלה. ויטל ורחל מקסימים, וממש תענוג להתנהל מולם.בנוסף ליחס האישי, מדובר באנשים אמינים ומקצועיים ביותר, ההזמנות יצאו מושלמות! לא אהבתי: אהבתי הכל :) הערות לגבי המחיר: יותר מהוגן ושווה כל אגורה