דף הבית   >   נותני השירות   >   גן ארועים חצר הבאר   >   חוות דעת של eli.iog

חוות דעת על גן ארועים חצר הבאר

eli.iog
חפירה לפניכם!

אני רוצה להתחיל דווקא בסוג של סיכום.. המקום לא מושלם, אבל הוא מקום מצויין להתחתן בו!

כשהתחלנו לראות מקומות, זה היה המקום הראשון שראינו. מבחינתי הוא יכל להיות גם המקום האחרון שנראה אם לא הייתי מתאכזבת. אני אוהבת פרטים קטנים ובבאר למרות שהמקום ממש יפה: קצת חסרה תשומת לב לפרטים הקטנים, היה לא נקי, והפגישה לא הייתה כ"כ מוצלחת (גם קיבלנו מחיר ראשוני מטורף). אז פשוט פסלתי אותו והמשכנו לחפש מקומות נוספים. אחרי כמה חודשים של חיפושים והחלטה להפיק אירוע בבית, עשינו חושבים והגענו למסקנה שההוצאה הכספית המטורפת (והכאב ראש והלילות ללא שינה) בשביל ערב אחד ממש לא שווים את זה. גם מישהי מהמשפחה פגשה את הבעלים וסיפרה שרצינו לסגור שם אבל הייתה לנו פגישה לא מוצלחת והיא המליצה שניפגש עם איברהים והחלטנו לתת הזדמנות נוספת לבאר.

הגענו לפגישה עם איברהים, ואחרי כ"כ הרבה פגישות עם ספקים אחרים שהיו כ"כ קטנוניים וקמצנים (דברים שעולים כסף במקומות אחרים, בבאר ניתנים בחינם), לפגוש במישהו שיסכים לכל מה שתבקש זה פשוט כיף, אז ביטלנו את הקייטרינג וההפקה, סגרנו עם הבאר וחסכנו לעצמנו 30 אלף ש"ח.

כשהתחילה עונת החתונות הגענו כדי לראות חתונה והמקום היה כ"כ יפה! נרגעתי.

באירוע איברהים כל הזמן שאל אם הכל בסדר, איך אפשר לעזור וכו'.. גם את האורחים. היו לנו אורחים שמכירים את המקום כפי שהוא היה לפני שנים רבות.. מקום קטן שעושה בעיקר בריתות, והם הופתעו לטובה. המקום היום שונה לגמרי.
הייתה אווירה טובה ורגועה וקיבלנו המון מחמאות מאנשים שלפני החתונה העבירו ביקורת על הבחירה בחצר הבאר.
הסכום שהיינו מוכנים להוציא על עיצוב היה קטן, אז הכנתי את הכל מראש בעצמי ואיברהים רק הוסיף פרחים וסידר את הכל היכן שצריך. הייתה לו המון עבודה (המון!) והוא לא לקח על זה שקל!
שילמנו רק את העלות של הפרחים שהייתה סבירה לגמרי. איברהים הבין את הראש שלי והציע דברים כדי להוסיף, וגם ביקשתי שיוציאו ריהוט עתיק מהאולם ואיברהים הסכים, להפתעתי.. ולא ברור למה הייתי מופתעת, הוא אף פעם לא אמר לי "לא" או "אי אפשר". בשילוב הדברים שהבאתי המקום היה וינטאג' לגמרי ועם תשומת לב לפרטים הקטנים. היה יפה.
הסוויטה מהממת, רציתי להצטלם שם ולא עשינו את זה, אני ממליצה לקחת את זה בחשבון!
החתונה הסתיימה בשעה 1:30 כשאנחנו ביקשנו מהדיג'יי לסגור את הערב. בקיצור - אין חשש מסגירה מוקדמת של האירוע, וזה היה אחד הדברים שהכי הטרידו אותנו. גם חששנו שיהיה צפוף וממש לא היה צפוף! גם ברחבה.. הייתה מפוצצת והיה מרווח נשימה ולא דחוק.

ראינו כמה מקומות באזור שהמחיר שלהם יקר ב-100 ש"ח מהמחיר של הבאר, אולי הם תאמו יותר לציפיות שלי מבחינת המראה של המקום והתשומת לב לפרטים קטנים, אבל האורחים ללא ספק לא היו נהנים בהם כמו שהם נהנו ב"באר".
אהבתי: שפע של אוכל, הגשה למרכז שולחן (פשרה מצויינת בין בופה - העדפה שלי, להגשה אישית - העדפה של המשפחה), חוסר קטנוניות, זורמים איתכם על כל רעיון, מחיר סביר לגמרי, אוכל טעים (קיבלנו המון מחמאות על האוכל בקבלת פנים), מחיר נמוך על מנות ילדים, המחיר לשדרוג בר לתוצרת חוץ גם כן סביר לגמרי.אנשים נהנו מאוד! שמענו מכמה שהייתה חתונה "אדירה" עם אווירה מיוחדת ואלו לא תגובות של נימוס. תגובות של נימוס זה "היה כיף", "היה יפה" וכדומה.. לכו על זה, זה פשוט כדאי!! ההרגשה היא כ"כ טובה כשלא צריך להילחם בספקים קשים.
לא אהבתי: האנטריקוט הבסיסי על הפנים, מעובד.. ממש לא ברמה שצריך להיות. אנחנו שדרגנו, אבל זה מעצבן לשלם על זה - כי זה משהו בסיסי בעיני. אין בעיה אם הבסיס טוב ורוצים לשדרג למצויין, אבל הבסיס בעייתי.יש דברים קטנים שהפריעו לי לפני החתונה, היום אני יודעת להגיד שזה ממש ממש לא חשוב ולא מעניין אף אחד, ביום החתונה הבנתי את זה כשזה לא עניין אותי (כמו הכיסאות, זה הפריע לי במשך חודשים כי במקום כזה מתבקש שיהיו כיסאות עץ.. אבל למי אכפת? מי שם לב? זה כ"כ לא חשוב), דברים שאפשר וכדאי לטפל בהם זה - שלא יהיו עציצים עם צמחייה מתה, שבפינות האלטרנטיביות יהיו על הספות כריות (אני בטוחה שאם הייתי אומרת משהו בנושאים האלו לאיברהים אז הוא היה מטפל בזה, זה פשוט לא היה נראה לי מספיק חשוב) ושיהיו כרטיסי הושבה (כמה ימים לפני החתונה הגעתי כדי לקחת, היה נראה לי מובן מאליו שיש.. אז טעיתי).
מחיר: 212
הערות לגבי המחיר: ל242 מבוגרים, 12 ילדים. בסיס כולל שדרוג אנטריקוט, ללא שירות הגברה שדרוג אלכוהול, פרחים וכו'
גן ארועים חצר הבאר
4.4K