דף הבית   >   נותני השירות   >   אינפיניטי אין סוף מוסיקה - infinity   >   חוות דעת של בילבי1

חוות דעת על אינפיניטי אין סוף מוסיקה - infinity

בילבי1
עמית הוא איש מדהים. ראינו אותו פעם ראשונה בחתונה של חברים שלנו. היינו מאורסים כבר אז ולקחנו את הכרטיס שלו. אהבנו שהוא הצליח להרקיד את כולם בחתונה של החברים. המבוגרים, הצעירים, כולם רקדו והרחבה הייתה מפוצצת. מאוד אהבנו גם שהמוזיקה לא החרישה אותנו. ברחבה היה ווליום של מסיבה ובשולחנות אפשר היה לשבת ולדבר בלי לצעוק ולהפוך לצרודים. כשהתקרבנו לחתונה שלנו דיברנו עם עמית וקבענו להיפגש. בפגישה ראינו שהאיש אוהב בטירוף את מה שהוא עושה, שיש לו תשוקה ואהבה למוזיקה ושהוא אחלה בן אדם. קראנו גם ביקורות לפני שהגענו ונפגשנו עם עוד שני דיג'יים נוספים כדי לוודא שאנחנו מקבלים החלטה נכונה. התייעצנו גם עם בעל האולם (התחתנו בטרה) וביקשנו שימליץ לנו על דיג'יים. עמית היה הראשון שהוא המליץ עליו בלי שידע שאנחנו מתלבטים לגביו. עמית לא אכזב ועמד בכל הבקשות שלנו בחתונה. הוא פדנט ודאג שלא יהיו פשלות והגיע עם שני מחשבים. המוזיקה לאורך כל הארוע הייתה מעולה. דאגתי קצת איך נשלב את כל סגנונות המוזיקה שרציתי שיהיו כדי שגם המבוגרים וגם הצעירים ירקדו. עמית דאג לזה. המשפחה הרוסית שלי רקדה, המשפחה הצברית של בעלי רקדה וכל החברים שלנו מילאו את הרחבה עד השעות המאוחרות של הלילה למרות שהתחתנו ביום ראשון. עמית נתן לנו כשלושה שבועות לפני החתונה קבצים של מוזיקה בשביל רעיונות לשיר החופה, לסלואו ראשון וסתם אם בא לנו לבחור שירים מסוימים שאנחנו אוהבים. הוא היה אחד הספקים שהייתי הכי רגועה לגביהם כי ידעתי שהוא אוהב את מה שהוא עושה ולא הייתה לי את ההרגשה שהייתה לי עם עוד הרבה ספקים אחרים, שבגלל שאני מתחתנת זו הזדמנות מצוינת לעשות עליי קופה....
אהבתי: את זה שעמית אוהב את העבודה שלו, שהוא היה מצחיק ונחמד במשך כל ההתנהלות ובעיקר בן אדם. שהוא בא לקראתנו עם כל השגעונות שלנו- עם התוכנית האומנותית שהמשפחה של בעלי עשתה. ושהוא המשיך לעבוד עד שכבר נשברנו והיינו עייפים וביקשנו ממנו לסיים :) הוא המשיך לתקלט באותו מרץ וחיוך גם כשהיינו כבר עשר איש על הרחבה בסוף החתונה.
לא אהבתי: לא היה דבר כזה
הערות לגבי המחיר: מחיר סביר מאוד