אנחנו חמישה ימים אחרי החתונה ומאז ועד עכשיו (למרות שהיה באמצע יום כיפור) הטלפון לא מפסיק לצלצל באינספור מחמאות על החתונה ועל המקום בפרט. מפתיע במיוחד שלמרות שרוב אורחנו הגיעו באזור השרון מעט מאוד אנשים הכירו את המקום הקסום הזה. כל מי שהגיע הוקסם באופן מיוחד מהגן הפשוט והביתי. לא תחושה פלצנית אלא ביתית במיוחד.
סגרנו עם אוהד כחודש וחצי לפני התאריך החתונה המיועד שלנו (כן אנחנו ממש שני משוגעים) כי מיד כשהגענו נדלקנו על המקום!! היינו במספר מקומות שדרשו המון לחינם (לא רק במחיר מנה אלא גם בכל המסביב) ובתצפית כל מה שנאמר בוצע. ברוגע ובחיוך שהיה פשוט תענוג להיכנס למשרד כל פעם מחדש.
הטעימות היו מעולות. ישבנו באירוע קיים ואכלנו כמו כל האורחים. הרעיון הוא לקבל תמונה כללית של מראה האוכל כי אחרי הכל שף טוב שהכין סטייק טוב יכין גם את שאר האוכל שלו טוב :) קבלת הפנים- מבחר אינסופי של מאכלים. מנה עיקרית- עדיין מתקשרים לומר כמה טעים היה האוכל! חבל שלא נהננו ביום החתונה מהאוכל... למי יש זמן??? 12 נקודות לשאקי!!
בועז מעצב החופות שעובד עם המקום הרכיב לנו חופה מהממת!!!!! בדיוק כמו שקבענו בפגישה. במחיר קבוע (שביחס למקומות אחרים לא יקר במיוחד) ניתן לבחור בין כמה דגמים יפייפים. הקאטץ' הוא כשרוצים פרחים ואז זה מייקר את העינין. אנחנו נהננו מחופה לבנה עם לפידים ועששיות ועלי כותרת צהובים. מקסים! 12 נקודות לבועז!! חשוב גם לציין שהחופה היא מעל מים והיא רחוקה מהאנשים מה שיוצר רוגע אצל הקהל בצפיה בחופה וכמובן אויר לאלה על החופה :) אי אפשר לעלות על הגשר אנחנו בסיום החופה ירדנו ונתנו נשיקות מעבר לגשר החופה.
המקום קסום, קליל ובעיצוב עדין. יש בריכות מים קטנות שסיפרו לי איך הילדים הקטנים שבאו אהבו להאכיל את הדגים וקפוץ מגשר לגשר...
עמי מנהל האירועים עזר לתקתק את האירוע בצורה הטובה ביותר. היה תמיד לידנו ותמיד היה מעודכן מה יש באותו רגע.
אנחנו חושבים שעשינו החלטה נבונה לגבי בחירת תצפית כמקום חתונתינו, אנחנו באמת מאמינים וממליצים להתחתן שם לבנות לעצמיכם חתונת מלכים אמיתית!...
אהבתי: את המראה של המקום, את המנהלים המקסימים שדיברו בגובה העיניים, את החופה. לא אהבתי: חדר חתן כלה לא יכול לקבל את התיאור הזה אבל למען האמת חוץ מלהחליף שמלה פעם אחת לא הגענו לחדר. כל הדברים נשארו ברכב או במלון.בגלל שהמקום ותיק אז לא חידשו את השירותים הרבה זמן והם קצת מוזנחים במראה שלהם. זניח לעומת כל היופי של המקום בעינינו. מחיר: 200 הערות לגבי המחיר: למנה- הדקה ה90 (חודש וחצי לפני)