לרינה הגעתי אחרי חיפושים באינטרנט.. רציתי שמלה עדינה בהתאמה אישית. רינה בהיר היתה הראשונה שראיתי ואצלה גם סגרתי. דנה הייתה הפנים הראשונות שראינו, היא הייתה מקסימה וחייכנית, ביחד ציירנו סקיצה של מה שאני רואה בדימיון ומשם הכל התחיל. מרינה הייתה התופרת שטיפלה בי, בחורה עדינה וסבלנית. רינה בהיר הייתה שם כדי לוודא שהכל הולך כמו שצריך ומידי פעם נתנה כמה תוספות והמלצות לשדרוג השמלה. גם אמא שלי שראתה איך הכל מתנהל החליטה לתפור את השמלה שלה אצל רינה בהיר. כשבוע לפני האירוע הגענו לאסוף את השמלות, השמלות יצאו פשוט מדהים!!!! קיבלתי אין ספור מחמאות על השמלה שלי. היא הייתה ממש נוחה וכיפית ולא הפריע לי בשום תזוזה במהלך היום. גם אמא שלי הייתה ועדיין מאוד מרוצה מהשמלה שנתפרה גם לה בהתאמה אישית! גם היא קיבלה המון מחמאות באותו ערב על כמה שהשמלה יפה ומחמיאה לה.
לסיכום, רינה בהיר וצוות העובדות המדהימות! רצינו לומר המון תודה! בלעדיכן זה לא היה זה! תודה על היחס המקסים, הסבלנות, האכפתיות ועל זה שלא גרמתן לי להרגיש כמו עוד כלה בפס הייצור. היה פשוט מדהים ונהנינו מכל רגע! תודה!!! ...
אהבתי: את צוות המעצבות והתופרות המקסימות! לא אהבתי: אין דבר כזה הכל היה מושלם! מחיר: 6,500 הערות לגבי המחיר: להשכרה-שמלה עם תחרת חרוזים. מקבלים בהשאלה הינומה תכשיטים ושל