דף הבית   >   נותני השירות   >   יובל דרור   >   חוות דעת של היה מדהים

חוות דעת על יובל דרור

היה מדהים
איפה מתחילים? חשוב לי שתבינו שההמלצה הזו אותנטית לחלוטין

את יובל דרור ראיתי במספר חתונות כשעבדתי במעגל מתופפים, כבר לפני שנים. הדהים אותי שכל חתונה שהוא תיקלט בה פשוט היתה שמחה. לא חשוב מי היה הזוג ומה הרקע שלו, כמה חברים היו לו ומה הסגנון המוזיקלי- היה שמח!
כרטיס הביקור של יובל שכב כמה שנים במגירה עד שהגיע החתן המיוחל ;)

מה שכן היה שונה מחתונה לחתונה הוא הסגנון המוזיקלי, ולמה??? כי הזוגות שהתחתנו היו כל כך שונים וזה מה שהם רצו! הרשימה אותי היכולת של יובל לשנות את הסגנון המוזיקלי שלו ב180 מעלות לכל זוג שאליו הגיע ולא להגיע עם אג'נדה ברורה מראש משלו ולכפות אותה על הזוג. זו תכונה נדירה (וזאת אני אומרת כאחת שעבדה בחלק המוזיקלי של עשרות חתונות בכל הארץ).

הדבר הכי חשוב הוא ששנינו חיים ונושמים מוזיקה ומנגנים בעצמינו- והמוזיקה בחתונה היתה מעל ומעבר לציפיות. אין דרך לתאר את השמחה האינסופית והחברים שרקדו עד 3 לפנות בוקר, את גל המחמאות שיובל קיבל ואת ההיי שהיה שם, הרבה מאד בזכותו.

אני בכלל לא מדברת על הגישה- אדם אותנטי, רגיש נטול דאווינים ופאסון אלא מלא מלא מלא בשמחת חיים ואנרגיות טובות- וזה מה שכולנו רוצים החתונה שלנו, לא???

הדבר הנוסף- ובאמת באמת - מי שלא בתחום לא יודע- ליובל כמות ידע ע-צ-ו-מ-ה מבחינה מוזיקלית. הוא חשף אותנו לדברים מדהימים ומגניבים שלא הכרנו והלהיב אותנו. בדיעבד גיליתי שהוא תיקלט בעוד חתונות של חברים של חברים, ואפילו לפני שנים רבות - בחתונה של אחי (יותר מידי שנים לזכור) והמעגל לא נגמר....

איך אומרים תודה? רק מאחלת לכולם את הזכות לעבוד מול יובל- נשמה טובה ומוכשרת בתוך ים הספקים, שחלקם לצערי כבר שחוק ועובד על אוטומט.
אהבתי: מעבר לכל מה שכתבתי-יובל לוקח מחיר ממוצע לחלוטין, מה שהפתיע אותי, כי הוא כמה וכמה רמות מעל כולם ומעל השטאנץ השחוק של החתונות. זאת, למרות הידע העצום , המקצועיות הוותק והשנים.
לא אהבתי: שהחתונה נגמרה והמסיבה הסתיימה אבל זה לא קשור אליו ;)
יובל דרור