כולם וודאי מחמיאים לאנשי המקצוע שהיו בחתונה של עצמם. אנחנו התחתנו בתאריך 5.9.2012 בטירה בגעש. שחר ליווה אותנו עוד מהצהריים וצילם את הכלה בהתארגנות וכמובן צילומים שלפני החתונה. מהרגע הראשון שפגשנו את שחר, ידענו שהוא הצלם שאנחנו רוצים. החל מציוד ברמה הכי טובה שיש בשוק ועד ליחס מדהים, פרגון, ואכפתיות לפרטים הקטנים.
שחר לא התעייף – הוא עבד 13 שעות ברציפות – לא התעצל, לקח אותנו למקומות מיוחדים להצטלם ולא ויתר על כל מיני תמונות שהוא רצה לעשות לנו (גם כשאנחנו כבר התעייפנו- הוא המשיך להיות מקסים, קופצני ושמר על חיוך רחב).
שחר הקסים את הקהל שלנו, האורחים שלנו חיבקו אותו מרוב שהוא זרם עם כולם. בד"כ אנשים לא אוהבים להצטלם אבל כשהוא היה מאחורי המצלמה, כולם הרגישו בנוח. הוא עזר לנו מאוד במהלך האירוע בדברים שבכלל לא היו קשורים אליו – הצלם סטילס השני שהיה איתו היה מקסים וגם צלם הוידאו.
שחר כיבד אותנו בכל הערב, הראה לנו מידי פעם תמונות שהוא לא יכל להתאפק ונשאר באירוע עד הסוף. לא סתם נשאר, עבד!!!
בנימה אישית, שחר, שיחקת אותה. הפתעת אותנו לאורך כל הערב שהיה מושלם בזכותך.... מחכים לראות את התמונות והוידאו... אוהבים ומוקירים תודה אמיתית. ליטל ואורן – 5.9.12 – הטירה בגעש. ...
אהבתי: איש מקצוע אמיתי. מקנה חשיבה לכל תמונה ותמונה.בחופה לא הסתיר לאורחים את הטקס ועם זאת תיעד כל רגע. מחיר: 7,500 הערות לגבי המחיר: כולל וידאו, סטילס נוסף שהיה מקסים, אלבומים, וידאו HD