דף הבית   >   נותני השירות   >   לימור שחר - תסרוקות ואיפור לכלות ואירועים   >   חוות דעת של עדי אזר

חוות דעת על לימור שחר - תסרוקות ואיפור לכלות ואירועים

עדי אזר
טוב
הייתי מרוצה בטירוף מהאיפור והתסרוקת שלימור עשתה לי ולשתי האחיות שלי!
מבחינה מקצועית, לימור היא באמת הכי טובה שיש!! עם המון המון ניסיון בתחום והבנה של מה שכל אחת רוצה וצריכה- היא הצליחה לעשות אותי כלה מושלמת!!
נראיתי זוהרת והכי חשוב- טבעית. התסרוקת שהייתה לי היא בדיוק אני, והאיפור היה עדין ועם זאת מיוחד ומצוין.
גם התסרוקת וגם האיפור החזיקו כל הערב. ב-2 בלילה דוד שלי שאל אותי אם עכשיו יצאתי מהסלון כלות... :)
ממליצה בחום למי שמה שחשוב לה זה להיראות כמו עצמה, רק משודרגת...
אהבתי: את המחיר, את המקצועיות והניסיון, את העובדה שכל תסרוקת ואיפור לקחה יחסית מעט זמן ויצא מושלם!
לא אהבתי: לימור איחרה- גם לפגישה של האיפור/תסרוקת ניסיון וגם ליום עצמו. לעיתים היא קצת לא נעימה וחסרת סבלנות- אבל אולי זה גם נבע מזה שהיא לא הרגישה טוב ביום החתונה שלי... בכל מקרה- התוצאה מהממת ומדברת בשם עצמה וזה מה שחשוב!
מחיר: 1,000
הערות לגבי המחיר: תסרוקת+איפור. בנוסף, קניתי ממנה אודם ב-120 ש"ח והאחיות שלי עשו איפור ותסרוקת- אחת ב-500 ש"ח ואחת ב-600. חברות שלי עשו פן וקצת עיצוב שיער ועלה 100 לכל אחת
2.3K