בחירת הזוגות 2024
דף הבית   >   נותני השירות   >   קייטרינג בראף   >   חוות דעת של ranco666

חוות דעת על קייטרינג בראף

ranco666
התחתנו בסוף יוני 2012 בגן האירועים "ביער" בחדרה עם קייטרינג בראף, הגענו מראש עם מספר לא קטן של דרישות מהספקים שלנו וידענו מה אנחנו רוצים בכל רגע ובכל שלב של האירוע.
למרות רשימת הדרישות שלנו היתה לנו בסופו של דבר חתונה לא פחות ממושלמת וזה בזכות שלושה דברים שהראשון הוא רונן מבראף, השני הוא רונן מבארף והשלישי הוא רונן מבראף.
נשמע קצת מוגזם אבל ננסה להעביר לכם את החוויה שלנו על רגל אחת...
את רונן הכרנו במהלך המו"מ עם המקום וגילינו להפתענו אדם מדהים ואיכפתי שנותן יחס יוצא דופן בעולם האירועים, לאחר פגישה שערכנו איתו הבנו שרונן הוא האיש שלנו והחלטנו לסגור איתו אירוע "ביער".
מאותו הרגע שסגרנו את החוזה הבנו שרונן של המו"מ הוא לא הרונן שיהיה לנו באירוע, הבן אדם פשוט הפך לחיית הפקות מדהימה. כל בקשה שהייתה לנו קיבלה התייחסות אדירה מצידו, כל שאלה בכל שעה זכתה למענה מעמיק, כל בעיה שצצה לנו נפתרה בעזרתו של רונן ולא פעם ללא קשר ישיר אליו. אין לנו מילים לתאר את ההפתעה הנעימה לגלות שיש לצידנו אדם שהמניע העיקרי שלו הוא שביעות הרצון שלנו והשגתה היא המטרה הראשית שלו.
רונן היה איתנו בכל השלבים: בשלב התכנון הוא ייעץ, עזר, השיג ושידרג. במהלך החתונה הוא ניהל ותיזמן את כל האירוע, ובנוסף ניצח בצורה מדהימה על כל תזמורת הספקים שלנו ללא יוצאי דופן.
לאחר האירוע נפגשנו עם רונן לסגירת חשבון והתרגשנו לחלוטין מהאדם המדהים שבזכותו הייתה לנו חתונה מושלמת ב-ד-י-ו-ק כפי שתכננו ורצינו.
הכל היה מושלם וזה לא משהו שיוצא לנו להגיד הרבה, הדבר הכי מרגש הוא להמשיך ולקבל מחמאות אדירות גם היום כחודשיים לאחר האירוע.
כל מה שנשאר לנו הוא להמליץ לכם בחום להיפגש עם רונן ולהבין בעצמכם מי האדם שיושב מולכם.

אהבתי: רונן האחד והיחיד!
לא אהבתי: שהאירוע נגמר...
מחיר: 290
הערות לגבי המחיר: אירוע הגשה