רויטל ועוז - התחתנו ב - 15/08/2012 בחורשה ובלב שקט ולאחר אינספור מחמאות מאורחינו, אנחנו יכולים לסכם את החתונה שלנו כמוצלחת ביותר, בידיוק כפי שציפינו. מאז הפעם הראשונה שביקרנו בגן, כאורחים, הבנו שהחורשה הוא אחד מגני האירועים היפים הקיימים בצפון. יופי הגן ומקצועיות הספקים שלו הם אלו שהביאו להפקת אירוע מושלם.
עודד, מנהל הגן - איש מסור ומקצועי ביותר, אדם אנושי ונעים הליכות, ת-מ-י-ד זמין לכל שאלה/בעיה. אפילו ביום האירוע עצמו הוא נכח, משעות הערב המוקדמות עד המאוחרות התרוצץ ותיקתק כל דבר.
אסף, קייטרינג מיכה פרנק- קיבלנו מחמאות רבות על האוכל (בעיקר מחובבי הבשר שמבינים איכות מה היא) בכל התהליך מול אסף קיבלנו יחס ושירות מקצועי ביותר וגמישות לכל רצונותינו.
עדה- מעצבת החופות - עיצבה לנו חופה רומנטית ומקסימה בידיוק כפי שביקשנו. גם הפגישה איתה הייתה מקצועית ונעימה....
אהבתי: 1. התחתנו באמצע אוגוסט ביום חם ולח - בגן עצמו החום לא הורגש וזאת בזכות פיזור טוב של מאווררי ענק. עניין החום היה אחד החששות שלנו וממש שמחנו שהאורחים אמרו שהיה נעים בגן.2. רחבת הריקודים- ישנה הפרדה מוחלטת בין איזור שולחנות האוכל לרחבת הריקודים מה שתרם להרגשה של מסיבה אמיתית (להבדיל מרוב הגנים והאולמות שלרוב יש בהם את תחושת אי הנעימות של נעיצת העיניים הטבעית בקרב היושבים באלו שרוקדים).3. ישנו צימר מצויד בתוך הגן שמשמש כחדר התארגנות לזוג ולמשפחה הקרובה. אנחנו באופן אישי החלטנו להישאר לישון שם בעלות מינימילית שכללה גם א. בוקר נחמדה בקיבוץ עצמו (סוג של חוויה נחמדה לזוג עירוני) . זה היה שווה את הנוחיות.