דף הבית   >   נותני השירות   >   יוניק   >   חוות דעת של hanitik

חוות דעת על יוניק

hanitik
מאכזב
קודם כל אציין שלא עשיתי את השמלה ביוניק. נכנסתי למקום אחרי שהתרשמתי לטובה מאתר האינטרנט ואחרי שראיתי 2 כלות שלהם. נכנסתי אליהם אחרי שהייתי אצל ארז עובדיה, שאצלו מדדתי כמה וכמה שמלות וכולן היו מהממות ולא היה בהן לא מחוך ולא בגד גוף.
הבחורה שישבה איתנו שאלה מה אני מחפשת והסברתי לה אז היא אמרה שאני חייבת מחוך או בגד גוף. כשאמרתי שאני לא רוצה בגד גוף ובטח ובטח שלא מחוך היא אמרה "אין דבר כזה, אין שמלת כלה בלי מחוך או בגד גוף". חברה שהיתה איתי אמרה לה שהיא התחתנה לפני חודש ולא היה לה מחוך או בגד גוף אז רויטל אמרה בתגובה שהיא בתחום 9 שנים והיא יודעת מה טוב ומה לא ושלגוף שלי (מידה 42 על 170 כן? אני לא דוגמנית אבל גם לא עצומת מימדים) חייבים אחד מהשניים.
כבר באותו רגע היתה לי הרגשה לא טובה אבל אמרתי שכבר הגעתי וקבעתי איתן אז לפחות אמדוד.
השמלה הראשונה שמדדתי ממש לא היתה לטעמי ((בגד גוף) ואז רויטל התעקשה להכניס אותי לשמלה אחרת עם מחוך. אני נשבעת לכם שהרגשתי את הצלעות שלי תכף נשברות, באמת שאני לא מבינה איך אפשר להיות ככה יום שלם.
אמרתי לה שממש לוחץ לי ואני לא נושמת אז היא אמרה לי "טוב, אתן לא בזרימה, אם לא הולך אז לא הולך".
היא התנהגה בגסות לטעמי וגם לטעם שתי החברות שהיו איתי.
אהבתי: האמת שכלום.
לא אהבתי: את העובדה שהעמידה אותי שם על שרפרף (WTF) ואת העובדה שהיא היתה דיי מזוייפת בנחמדות שלה וקצרת רוח. אחרי 10 דקות היינו בחוץ.לא אהבנו את העובדה שהיא פשוט קבעה "אין שמלות בלי מחוך או בגד גוף". אולי אצלך אין אבל מעבר לכביש וגם במקומות אחרים יש ויש. היחס שלה באופן כללי גרם לי להרגיש ממש לא נעים והיא כמעט והרסה לי את יום המדידות. מזלי שהמקומות שמדדתי בהם לפני ואחרי יוניק היו מקסימים ולא גרמו לי להרגיש שמנה או חסרת פרופרציות ברמה כזו ש"חייבים מחוך"
מחיר: 8,000
הערות לגבי המחיר: האמת שאפילו לא טרחתי לברר.. אבל אני יודעת ממישהי שכן ביררה שם