דף הבית   >   נותני השירות   >   פדי מוסיקה והפקות בע"מ   >   חוות דעת של יאיר לוקס

חוות דעת על פדי מוסיקה והפקות בע"מ

יאיר לוקס
כתבתי עוד חוות דעת אחת
רונן מרטון מפדי מוסיקה והפקות היה הדיג'יי הראשון שראינו. אחריו ראינו עוד ארבעה כי היינו בתחילת הדרך ולא ידענו איך בוחרים דיג'יי. לאחר כל ההשוואות בלי כל התלבטות חזרנו אליו וסגרנו איתו ואיזו החלטה נכונה עשינו!!! הפער בינו לבין הדיג'יים האחרים היה אדיר מכל הבחינות. בפגישות היה אדיב וחברותי ומאד סבלני לשאלות ולבלבול שלנו, עשה לנו סדר בראש והרגשנו שאנחנו יושבים עם חבר ולא עם ספק. כבר מהמשפטים הראשונים ברור שלבן אדם ניסיון אדיר בתחום והידע המוסיקלי שלו פשוט עצום. מעבר לזה הרצון הבולט שלו להיכנס לראש שלנו כבש אותנו. אבל גולת הכותרת היתה החתונה עצמה. במבחן התוצאה לא היתה דודה שלא רקדה!!! הרחבה היתה מפוצצת ושמחה והאירוע נגמר הרבה יותר מאוחר ממה שחשבנו (1 ו - 40 לפנות בוקר ונשארו הרבה מהמבוגרים). לא הפסקנו לקבל מחמאות על הדיג'יי וגם בדיעבד הרבה אמרו שהוא עשה לנו את האירוע (למרות שגם מיתר בעלי המקצוע שהזמנו אנחנו מאד מאד מרוצים). בקיצור ממליצים בחום רב מאד!!!...
אהבתי: את המחויבות הגבוהה להצלחת האירוע שלנו, את האנרגיות המדהימות, היכולת לקרוא אותנו בצורה מדויקת כמו שלא העזנו אפילו לחלום ואת השירות גם של רונן עצמו וגם של צוות המשרד שהיה אדיב ותקתקן כמו שאנחנו אוהבים.
לא אהבתי: לא היה דבר כזה
מחיר: 4,500