דף הבית   >   נותני השירות   >   נדב שוקרון שירותי מוסיקה   >   חוות דעת של lala9321

חוות דעת על נדב שוקרון שירותי מוסיקה

lala9321
כתבתי עוד חוות דעת אחת
היי אני באה ממקום שסגרתי חתונה בחודש ועוד בחודש יולי אני אתחיל מההתחלה הגענו ליער הפקאן בחדרה לראות את האולם אהבנו וידענו ששם נתחתן בעל האולם היה מדהים ואמר שיש לו תאריך פנוי לעוד חודש בדיוק אם אנחנו ספונטניים אמרנו שנחשוב על זה בדרך הביתה דבר ראשון התקשרתי לנדב שוקרון לוודא אם הוא פנוי הרי היה לי ברור שהוא יהיה הדי ג'י בחתונה שלי למזלי הוא היה פנוי וגם הצלם שנורא רציתי הגענו לפגישה עם נדב וקיבלנו יחס שאין כמותו ולא רק זה קיבלנו כל כך הרבה עצות לגבי ספקים אחרים וטיפים ליום החתונה הוא היה מקצועי וקשוב ואדיב וכל מה שחתן וכלה צריכים בלחץ שכזה חשוב לציין שנכנסנו עם סוסים לחופה זה דרש המון מהדי ג'י המיועד מפני שצריך להיות דרוך ומוכן לכל דבר במקרה שהסוסים נבהלים או שמישהו נבהל חשוב שהסאונד יהיה מתאים כדי לא להפחיד אותם ונדב היה מדהים בנוסף היה לנו רב שמנגן בגיטרה דבר קטן שלא הייתי חושבת עליו ברגע שאמרנו לנדב הוא ישר כתב ואמר אוקיי אני זקוק למקרופון לגיטרה וכו'.. אלו דברים חשובים שבלעדיהם היה יכול לההרס כל האירוע בגדול נהנינו מכל רגע נדב לא עשה שום דבר שלא היה מתוכנן איתנו שזה חשוב כי אורחים תמיד מבקשים דברים וכל אחד מבקש משהו אחר שלא תמיד מקובל על החתן והכלה ואלו דברים שנדב סגר מולנו מראש שבוע לפני החתונה וככה לא נוצרו אי נעימויות עם האורחים...
אהבתי: את המקצועיות , המוזיקה כמובן, ההבנה וזה שאין פעם שלא קיבלתי מענה בכל יום בכל שעה