דף הבית   >   נותני השירות   >   Dj Gary   >   חוות דעת של shwarma6

חוות דעת על Dj Gary

shwarma6
כתבתי עוד חוות דעת אחת
גארי היה התקליטן הראשון אותו ראינו,אחריו חיפשנו וחיפשנו,לא כי לא היינו בטוחים בו בעיניים עצומות, אלה כי זה הנוהל (ככה אומרים לפחות.)-כמובן שחזרנו אליו,כי חוץ מזה שהוא מקצועי הוא גם היה מאוד קשוב לנו, ובדיעבד גם שם את כל מה שביקשנו וגם טאצ' משל עצמו כדי שהאירוע יהיה סופר טוב, גארי היה גם מאוד מאוד נחמד,ניחן בחוש הומור וגם כמובן לא פחד להגיד לנו על שירים מסויימים שם פשוט לא ילכו בחתונה. חוץ מזה שהוא היה תקליטן בחתונה שלנו,הוא גם הנחה את טכס החופה -והיה מאוד מרגש,יותר מרב ויותר מכל מנחה אחר,וראינו חתונות ללא רב עם מנחה או רב רפורמי,וגארי מתעלה מעל כולם. חוץ מזה,הוא היה ניגש אלינו מידי פעם ומזהיר לגבי כל מיני ספקים,אכפת לו ממי שהוא עובד איתו-אפילו חסך לנו כמה צרות עם ספקים אחרים.הוא לבד היה מתקשר ומוודא שהכל בסדר,לא היינו צריכים לדאוג לשום דבר, זה הספק היחיד שלא דאגנו בגללו. חוץ מזה הוא הביא איתו סקספוניסט שכולם נורא נורא אהבו,הוא צעיר, וחי, ומשעשע ומנגן בצורה יוצא מן הכלל. גארי הביא גם כל מיני משקפיים וזוהרים וכו'-וזה לגמרי העלה את החתונה לרמה אחרת- כל האורחים נישארו מרוצים,אפילו אנשים שלא רוקדים בדרך כלל קמו מהכיסאות,וחברה סיפרה לי למחרת שהיו המון רגעים שלא היה אף אחד ליד השולחן----ואת ככככל זה הוא עשה במקצועיות, בלי הרבה שירים במזרחית ועם המון בקשות שלנו שהוא מילא אותן בכייף ובצורה הכי טובה שיכולנו לתאר לעצמינו...
אהבתי: את היחס,את הכימיה,את המקצועיות,את ההנחייה את כל האירוע והחופה, את זה שאכפת לו ממי שהוא עובד איתו,שכל חתונה בשבילו הוא מתייחס אליה כאל חתונה ראשונה ואחרונה ונותן את כל תשומת הלב לזוג. וחוץ מזה הוא ממש ממש חמוד
לא אהבתי: אין משהו שלא אהבנו בו
מחיר: 5,400
הערות לגבי המחיר: כולל נגן מעולה, ואביזרים ,וגם בלוני סבון מחיר הוגן ביותר , ואפילו נמוך יחסית לאיכות הכל כך טובה של כל הצוות
Dj Gary