דף הבית   >   נותני השירות   >   איתמר גבע   >   חוות דעת של טלי שדה עובד

חוות דעת על איתמר גבע

טלי שדה עובד
איתמר גבע הוא הדבר הכי טוב, בלי הגזמה בכלל, שיקרה לכם בכל החתונה!!! אז דבר ראשון להרים טלפון בהקדם לבדוק אם הוא פנוי. ועכשיו לחוויה האישית שלנו, לאיתמר הגענו דרך הצלם רן שיינברגר, ספק מדהים בפני עצמו, אחרי שכבר נפגשנו עם שני ספקים אחרים (לאיתמר יש קטע כזה שהשם שלו עובר מפה לאוזן ודרך אתרים מסוג זה....) חשבנו מה כבר יש לנו להפסיד? גם ככה לא היינו ממש שלמים עם הD.J שנפגשנו איתם עד כה, שסיפרו לנו קצת על עצמם וניסו להרשים אותנו בכל המסיבות שהם לקחו בהם חלק, בידע המוזיקלי הרחב שלהם ובגישה של "אני יודע לקרוא את הקהל" "רק תבחרו שירים לחופה ולשבירת הכוס". כשהגענו לאיתמר, הרגשנו שבאנו לפסיכולוג. ישבנו איתו במשך שעתיים, הוא ביקש שנספר לו על החתונה שלנו, הוא הקשיב ופשוט נתן לנו ייעוץ וטיפים איך להפוך אותה למושלמת. בלי לחסוך מאיתנו מידע הוא נגע בכל פרט ופרט, החל משלב הכניסה ועד לשלב הסיום וכל זה עוד לפני שסגרנו איתו בכלל! ברבע שעה אחרונה הוא דיבר איתנו על המוזיקה, הוא אמר את הדבר שהכי הכי רציתי שיקרה ולא העזתי לבקש "אתם בוחרים את השירים שלכם"!!! וואו מבחינתי הוא נפל עלי משמים, כ"כ הרבה פעמים בחתונה שמעתי שירים שלא אהבתי ובחתונה שלי זה לא יקרה, את הכול אכיר ואוהב :). אז יש שעורי בית, אבל זה שיעורי הבית הכי כיפיים שהכנתי ואחרי הכול זה לאירוע של פעם בחיים. בחתונה עצמה הכל הלך לפי התוכנית, שאיתמר תכנן איתנו ביחד, ידענו בכל רגע מה אנחנו עושים, המוזיקה הייתה ייחודית ולא שגרתית כמו בכל חתונה. מה שהיה כ"כ מיוחד הוא שהמוזיקה התאימה גם לצעירים וגם למבוגרים! עד היום אנשים באים להורים שלנו ומספרים שהמוזיקה הייתה מדהימה ושהם שנים רבות לא היו בחתונה כל כך טובה בה יכלו לרקוד על הרחבה. אנשים שלא באו אומרים "שמענו שהיה מדהים ושהמוזיקה הייתה מעולה, חבל שלא יכולנו להגיע..." גם הצעירים לא חסכו בהערות מסוג זה, "היו אנרגיות מטורפות", "איזו מוזיקה מיוחדת וטובה" "לא יכולתי לעזוב, רציתי רק להישאר ולרקוד" "גם אני רוצה כזאת חתונה!" אין לנו מילים להביע את הערכה הענקית שלנו לאיש המיוחד הזה שיש לו כל כך הרבה תכונות טובות כמו יושר, הסתכלות בגובה העיניים, הקשבה, רצון לעזור, צניעות, אי רדיפה אחרי כסף ועוד ועוד. ולסיכום הדבר הכי טוב שיכול לקרות לכם בחתונה הוא איתמר גבע, באמת שאין מה לחשוב פעמיים.
(החתונה הייתה בתאריך 24.5.12 בגן הפתוח של גני הצבי)
אהבתי: הכול!!!
לא אהבתי: אין דבר כזה