כל אירגוני החתונה היו תוך חודש ,ושיער ואיפור קבעתי רק שבועיים לפני יום החתונה ,טל היה פנוי בתאריך והלכתי אליו לעיצוב נסיון,הוא היה ממש חמוד ,בחור שקט, שפשוט ניסה כמה תסרוקות ו-כל- מה שהוא עשה מצא חן בעיניי. לפני טל עשיתי עיצוב שיער אחד אצל מישהי וזה היה ממש לא מקצועי ולא יפה ואפילו כבר שקלתי לא לעשות כלום בשיער כי פחדתי שזה יהיה יותר מדי פרחי. הנסיון הזה הרגיע אותי וידעתי שאני בידיים טובות. ביום החתונה הוא הגיע ממש בזמן,וישר התחיל לעבוד ,בסופו של דבר יצאה תסרוקת מקסימה וקלאסית , אני בחורה שחוטפת מיגרנה מכל ריח חזק או אם השיער שלי אסוף יותר מדי חזק,אבל טל משתמש בחומרים כמעט בלי ריח שאשכרה החזיקו לי את השיער מהבוקר עד הערב (חתונת שישי צהרים) בחום ובלחות של סוף יוני.וגם האלף סיכות שאחר כך גיליתי שהיו לי בשיער :) לא הציקו לי בכלל. אמרתי לו שאולי ארצה לפזר את השיער אחרי החופה אז הוא השאיר לי מסרק מיוחד . לסיכום הבן אדם מקצועי לחלוטין ,מקסים ,עדין ומתחשב.
אהבתי: את המקצועיות שלו ! מחיר: 1,300 הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד לשיער +איפור לא כולל נסיעות ולא כולל עיצוב שיער נסיון