דף הבית   >   נותני השירות   >   הגן הירוק   >   חוות דעת של toman

חוות דעת על הגן הירוק

toman
כתבתי עוד חוות דעת אחת
טוב
התחתנו ביוני 2012 בגן הירוק. האירוע היה מדהים ואנחנו עדין מקבלים פידבקים חיוביים מאוד מהאורחים שלנו.
אבל למרות הכל היו עדין מספר בעיות שאומנם רב האורחים לא הרגישו אך אנחנו חשנו שהם העיקו לנו על האירוע.
דבר ראשון- מושון, מנהל הבר- אחד הדברים החשובים שהיו לנו זה שיהיה בר מעולה כי היו לנו המון חברה צעירים. בין השדרוגים שעשינו באופן פרטי שדרגנו גם את הבר של מושון בתוספת של 500 ש"ח לבר ממתקים. אני חייבת לציין שהיינו במס חתונות במקומות שונים ואנחנו יודעים כיצד בר ממתקים נראה ולכן המחיר היה נראה לנו סביר. בפועל על הבר במהלך הערב עמדו שתי צלחות עלובות ביותר אחת עם ערמה לא גדולה במיוחד של טופי מסוכר ואחת עם בסביבות ה10 חתיכות שוקולד על מקל (שאמורים להיות מהולים באלכוהול- האורחים טענו שלא היה אלכוהול אנחנו לא טעמנו ולכן אני לא יכולה באמת להעיד) אבל גם בווידיאו רואים את הצלחות וזה נראה ממש עלוב. חבל על הכסף עדיף להביא ממתקים באופן עצמאי.
קבלת פנים- היו לנו 5 מזנונים, והגיעו לנו בנוסף 4 מלצרים מסתובבים בין האורחים. בשיחה שלנו עם חזי כשסגרנו את המחיר ביקשתי לוותר על המסתובבים ולקבל במקום- מזנון נוסף (רשום בחוזה שזה אפשרי) חזי ציין בפני שהוא לא מסכים כי זה לא נראה טוב ומסתובבים מוסיפים "שיק" לאירוע ושלא נוותר. בסופו של דבר הסכמתי והשארנו את המסתובבים. באירוע עצמו לא היינו בקבלת פנים אבל שתי המשפחות שלנו ציינו בפנינו שהם לא ראו אפילו לא מלצר אחד שהסתובב עם מנות בבדיקה שערכנו עם אורחים נוספים מתוך כמאה איש שבדקנו עימם רק 3 העידו שראו את המסתובבים. לא ברור לי מה השיק אם האורחים לא רואים אותם....
אירוע נוסף שהיה במהלך החתונה נגנב לאחד מהאורחים שלנו ארנק שהושאר על השולחן. אבי בעל האירוע ניסה מאוד לעזור אך הארנק לא נמצא. (הוא נמצא בסופו של דבר יומיים אחכ על ידי חייל זרוק בצומת בנתניה) כשדברנו על כך אחרי האירוע עם חזי על עוגמת הנפש שנעשתה גם לגבי הארנק גם לגבי המסתובבים וגם על הבר ממתקים הוא הסיר כל אחריות מהגן ולפתע ציין שהמלצרים חלקם הם חברת כח אדם ואין להם פיקוח עליהם זה יכול להיות כל אחד ואין לו איך לגלות מי עומד מאחורי זה.... אני אישית מאוד נפגעתי מהתנהגות שלו בעיקר לאחר האירוע.... וכן הייתי מצפה שתלקח איזה שהיא אחריות מצידם על הבעיות שהיו בסהכ זה הכסף שלנו ושילמנו על דברים שציפינו לקבל ולא קיבלנו.
בנוסף למרות המחיר האטרקטיבי המחירים של קארין המעצבת מאוד מאוד מאוד יקרים!!! אנחנו התמקחנו איתה במשך חודשים והצלחנו להוריד אותה ב1300 שח שזה המון אך עדין המחיר היה 6000 שח ולא השתגענו עם העיצוב... אבל חוץ מזה היא מעצבת מדהים ועשתה עבודה טובה.
האוכל היה מעולה ואנחנו מקבלים פידבקים מצויינים עליו.
אהבתי: הדי.ג'י של המקום- אייל נענע- מומלץ מאוד!!!!!- חששנו המון אבל הוא היה פשוט מדהים מדהים מדהים!!! הרקיד צעירים ומבוגרים עד השעות המאוחרות של הלילה!הגן עצמו יפהפיה האוכל היה מעולה וגם הקינוחים
לא אהבתי: את חזי ואת זה שהגן לא יכל לקחת אחריות ולעמוד במילים שהבטיח.חזי מדבר יותר מידי ולא עומד מאחורי ההבטחות שלו.... הוא בסה"כ רואה את הזוג כצ'ק ולא כבני אדם שבאים לארגן את אחד האירועים החשובים שלהם ולשים את מיטב כספם.קארין- המעצבת ממש יקרה מחירים מטוגזמים ללא הצדקהמושון- השידרוג של הבר עלוב לחלוטין ולא שווה את הכסף עדיף לשדרג עצמאית בעיקר בר ממתקים
מחיר: 230
הערות לגבי המחיר: לא כולל עוד 17 שח לאדם לבר