דף הבית   >   נותני השירות   >   בית הלורדים   >   חוות דעת של linaba

חוות דעת על בית הלורדים

linaba
השירות, האיכות, המבחר, היופי וכל מה שהמקום הציע היו פשוט מעולים!!!!!

בחרנו להתחתן בבית הלורדים בגלל כמה סיבות (בהתחלה): מיקום מצויין במרכז הארץ (5 דקות מכפר סבא), ובגלל הרושם הראשוני של המקום - מאוד יפה, מרווח, גן קבלת פנים מדהים, אולם פתוח (בקיץ) ואוכל טעים.
כבר כשנכנסנו לגן בפעם הראשונה התאהבנו במקום ובאווירה. הייתה לנו התלבטות בין מקום זה לאחר, אך בסוף בגלל המחיר בחרנו להתחתן במקום.
התמקחנו קצת על המחיר, וקיבלנו בונוסים שנכנסו לחתונה עצמה (הנחה בשדרוג לאסאדו, משקאות אנרגיה, קינוחים אקטיביים) אחרי כל ההתעסקות והבירורים ב"עסקי החתונות" שנינו כבר היינו בראש של כולם מנסים לעבוד עליך, אבל בדיעבד - אחרי החתונה, אפילו הופתענו ונגיד שכל מה שרוני אמר שיהיה התקיים, ואפילו מעבר לכך (דוגמאות בהמשך...). נציין שבאולם התשלום הוא לאולם+20 שח למנה עבור המלצרים במזומן. שלא כמו מקומות אחרים, הם מתחייבים (ומקיימים) שלא ידרשו עוד טיפים/תוספות מעבר למלצרים ביום האירוע, והתשלום הסופי והמלא הוא בדיוק כפי שסוכם מראש (בלי תוספות).
בפגישת הטעימות (לאסאדו) כל ההורים מאוד נהנו, השף עלה ודיבר איתנו, הסביר על כל סוגי הבשרים, עזר בהמלצות מה לבחור, ונציין שגם כאן הופתענו - והאוכל והבשר באירוע היו טעימים לא פחות מבטעימות (לפחות לפי התגובות של האורחים).
שבוע לפני האירוע החברה שעשתה את הבר הוחלפה בספק אחר (בנסיבות בלתי צפויות...), ואחרי שיצרנו איתם קשר התברר שאין להם סוג של וויסקי שהספק הקודם התחייב כלפיו. בגלל חיבתנו לטיפה המרה, התקשרנו לרוני, והוא הבטיח שהעניין יטופל. הוא התקשר לבר ואמר לו לקנות את הוויסקי כך שיהיה בחתונה בלי הגבלה, וכך היה!
דבר נוסף - כשסגרנו את התפריט הוסיפו לנו (בלי תשלום נוסף) עמדה בקבלת פנים (שאמורה לעלות קצת יותר)
ביום החתונה ישר כשהגענו לגן הושיבו אותנו לארוחה מפנקת של סטייקים (אחרי זה לא הייתה לנו שנייה לאכול). כל האירוע תיקתק בצורה מעולה, בעיקר בזכות רוני הבעלים וצח מנהל האירוע, שדאג ללו"ז כמו שקבענו, עזר לנו להתפקס, והנחה אותנו לחייך בדרך לחופה (אחרת היינו שוכחים...). נציין שעד השניה האחרונה כמות האורחים הצפויים השתנתה. נתנו לרוני הערכה גסה, עם אקסטרה מקומות למקרה שיגיעו. הצוות ספר את האנשים במדוייק (בלי להוסיף אפילו לא אורח אחד), ולא "הגזים" או שיחק עם כמות האורחים.
האוכל שבית הלורדים מציע (עשינו אסאדו כאמור) יצא מעולה, קיבלנו המון המון פידבקים מהאורחים גם תוך כדי האירוע וגם אחרי. האוכל בקבלת פנים, האסאדו והקינוחים יצאו ממש טובים!
אהבתי: את האוכל המעולה (למי שאוהב בשר ממש ממליצים על האסאדו - בשר טוב, שפים מקצועיים ושואו יפה לאורחים)את הגן והאווירה במקום (גן קבלת פנים מדהים, בקיץ המקום פתוח מתחת לכיפת השמיים בעיצוב יפה)ובעיקר - את האמינות, היושר והעמידה בהתחייבויות (בכתב+בעל פה) של המקום.
לא אהבתי: הכל היה מוצלח
מחיר: 265
הערות לגבי המחיר: המחיר הוא 245 פלוס 20 שח לשירות. ניתן להתמקח על המחיר, אסאדו עולה יותר.
בית הלורדים