כמו שכבר כתבו כאן בחלק מהתגובות, אין שום סיבה בעולם לעולם להגיע למקום הזה. זה היה הספק הגרוע ביותר שהתעסקנו איתו במהלך כל ההכנות לחתונה ובהפרש אדיר. השפה עלובה ונמוכה, היחס מזעזע, המחיר בשמיים, שומר נפשו ירחק. בחיים, בשום חנות ובשום מקום בעולם, לא זכינו ליחס נוראי כל כך.
הגענו למקום עם שמלה שנקנתה בחו"ל וביקשנו תיקונים. המחיר שהתבקשנו לשלם הוא 2000 ש"ח שזה גבוה מאד, אבל הסכמנו לשלם כי רצינו יחס של סלון כלות ולא סתם ללכת לתופרת. לא יכולנו לדמיין שנקבל בדיוק את ההיפך.
כשהגענו למקום למדידות, אחרי שחיכינו 45 דקות אחרי הזמן שקבענו, ואחרי שנתקלנו בכלה לעתיד שיצאה כולה בוכה מחדר המדידות וצועקת ובפניקה מהיחס שהיא קיבלה, התופרת מדדה את אשתי בשמלה במשך פחות מחמש דקות (!) תוך כדי שגם היא התופרת בוכה כולה. לאחר מכן, כשניסינו לדבר עם נטע בטלפון ולהבין מה קרה זכינו למטח של צעקות ושל שקרים ושל האשמות כלפינו, ובסופו של דבר היא גם טרקה לנו את הטלפון בפנים. אחרי שהחלטנו שאין לנו מה להתעסק יותר עם המקום הזה, החלטנו לקחת את השמלה חזרה וללכת לתופרת. אולם בשלב הזה נטע החליטה להחזיק את השמלה כבת ערובה עד שנשלם להם (את הסכום המלא על שום עבודה שנעשתה בפועל!). מבלי שאלאה אתכם בפרטים הנוספים, שהיו כרוכים בעוד שקרים והתנהגות מגעילה ביותר כלפי אשתי וכלפיי, אני אציין שבסוף בגלל הלחץ של החתונה (היינו שבועיים או שלושה לפני החתונה ובלי שמלה ובלי תופרת!) החלטנו לשלם להם חלק קטן מהסכום ותחת איום לחתום גם שלא נתבע אותם. באיזשהו שלב אני בעצמי (החתן) ישבתי בסטודיו שם בזמן שנטע והתופרת שלה שתיהן מנסות לצעוק עליי ולאיים עליי, ובזמן שאני דורש מהן להחזיר את השמלה שהן פחות או יותר גנבו מאיתנו, סיטואציה שאני לא מאחל לאף אחד שבועיים לפני החתונה. זה אחרי, דרך אגב, שנטע גם צעקה על אשתי ועליי בטלפון, סיפרה לנו שהיא הזמינה בדים במאות שקלים (מה שהיה שקר ברור, כי היא עשתה את זה כביכול אחרי מדידה שמייד אחריה היא סגרה את הסטודיו) ועוד שאר שקרים.
בדיעבד, אני מאד מתחרט, כי אסור להיכנע לבריונות שכזו, אבל לפחות עליי הלחץ השפיע ורציתי כבר להיות עם השמלה ביד ושאפשר יהיה לקחת אותה לתופרת. אולי זו הייתה טעות, אבל טעות אמיתית תהיה להיכנס למקום כזה ולקבל יחס כזה בכלל. היינו צריכים להבין מהר יותר מי סוג האנשים שמדובר בו.
בקיצור אין שום סיבה להיכנס למקום הזה....