חברים יקרים,אם אי פעם התלבטתם איזה די ג'יי לקחת לאירוע שלכם אנחנו רוצים לחסוך לכם ולהגיד שיש רק בחור אחד שיעשה לכם את האירוע מושלם!!
שרון גדסי המקסים!! מיותר רלציין שכל הדרך אל החתונה שרון היה מעורב ,קשוב ומאוד התחבר לרעיונות ולבקשות שלנו ,קיבלנו עליו המלצות מחברים ואפילו לא הלכנו לראות אותו באף אירוע כי הספיקה שיחת טלפון אחת כדי להבין מול מי אנחנו עומדים.מעבר לכך שהוא מקצוען ברמה אחרת הוא בן אדם מדהים עם נשמה ענקית ולב זהב !!!!!!!! וזה מה שגרם לנו להחליט שהוא זה שינגן באירוע שלנו.וכמובן שלרגע לא היה לנו ספק שבחרנו נכון. שרון יודע לקרוא את הקהל בצורה מהדימה ולהקפיץ אותם מהשולחנו בשניה הראשונה שהוא שם את השיר,הוא קשוב לכל הצרכים והוא פשוט חבר ובן אדם ענק !!!המוזיקה שלו פשוט העיפה את האנשים,כל ההתנהלות של האירוע ,רצף השירים,מבחר רב של שירים הכל היה פשוט מושלם. קיבלנו המון תגובות חמות על הדי ג'יי ואנחנו יודעים שהאירוע היה מדהים בזכותו !!!!!! שרון תודה רבה לך אין מילים להודות על ערב בלתי נשכח של החתונה שלנו !!!! תודה רבה, אוהבים אותך, אולגה ולירון 25/6/12...
אהבתי: את היחס שלו ,את העצות,המקצועיות,החום והאנרגיות המטורפות שלו גם כבן אדם וגם כדי ג'יי !!!!!!!!! לא אהבתי: אין דבר כזה !!!! מומלץ בחום ! מספר אחד בתחום.