דף הבית   >   נותני השירות   >   גן ארועים חצר הבאר   >   חוות דעת של borissurets

חוות דעת על גן ארועים חצר הבאר

borissurets
איי איי, רק להיזכר עכשיו שוב פעם באולם מעלה לי חיוך עצום על הפנים.

מאיפה להתחיל?! מזה שהגענו למקום בשעה 23:30 לערך באיזשהו ערב בו ראינו עוד שלוש מקומות נוספים, ושהילה קיבלה אותנו בחיוך וענתה לנו על כל השאלות בסבלנות ובאדיבות על כוס אספרסו?!

על הפגישה השנייה, כבר עם איברהים, הבעלים של המקום, יחד עם אישתי ואימה, שפשוט הוקסמנו בבן-אדם המדהים הזה, שבכל שנייה הרגיע אותנו ואמר רק "כן" לכל הבקשות שלנו?!

על הליווי המדהים והצמוד של איברהים בכל מה שקשור לארגון של האירוע, החל מהפגישה השנייה בה המליץ לנו בצורה מאוד מושכלת על בועז גור (חוות דעת נפרדת) בתור ה- DJ ועד לפתיחות וגמישות אין-סופית בכל מה שקשור לארגון הלוגיסטי של האירוע שלנו.

האולם עצמו פשוט מדהים, כבר מהתמונות ועד לסיור הראשוני שעשינו, המקום פשוט מזכיר פיסת גן עדן. התחברנו מאוד לגן, יותר מאשר למבנה המקורה עצמו, והתכווננו על אירוע בחודשים היותר חמים.

החופה יפהפיה, הדק פשוט מדהים, המרפסות עם הנוף לפרדסים והיקבים מדהים, בקיצור אווירה מדהימה.

האוכל - לא היה מבייש מסעדת שף גורמה. השפע המדהים, הצבעים, איכות חומרי הגלם! כל האורחים, אבל אני מדגיש, כל האורחים, פשוט היו בהלם מהשפע ומהטעמים המפתיעים בכל מנה! הפלאנצ'ה עם הבשרים הייתה כל הזמן מלאה את כולם והבשרים פשוט נהדרים!

המלצרים וכל שאר הצוות פשוט עשו עבודה מדהימה - לא מדובר בילדים חסרי ניסיון. הצוות מאוד עשיר, מאוד קואופרטיבי, מאוד מפרגן והכל תחת חסותו של איברהים!

אחרון חביב, איברהים - באמת נפלה בחיקנו הזכות להכיר ולעבוד עם בן אדם מדהים שכזה. הכל עם חיוך ומבט של "סמכו עליי הכל יהיה בסדר", הפירגון והגמישות הבלתי מתפשרים, ההסכמות לכל בקשה קטנה שלנו, החל מהעיצוב ועד לרטבים באוכל, על הכל קיבלנו תשובה חיובית. איברהים באמת ליווה את כל האירוע, היה ונכח וסייע בכל מה שהיה צריך ולא היה צריך. עזר לנו לפני החופה, בזמן החופה, דאג לשמור עלינו פיקחים ואפילו נכנס לויכוח הלכתי עם הרב המחתן :)
אהבתי: איברהים איברהים ועוד פעם איברהים! תודה
מחיר: 59,300
הערות לגבי המחיר: כולל עסקת חבילה - DJ, שדרוגי בר, הגברה ותאורה, סוויטה ועיצוב מלא של האירוע
גן ארועים חצר הבאר