דף הבית   >   נותני השירות   >   Mood - עיצוב אירועים   >   חוות דעת של אושה

חוות דעת על Mood - עיצוב אירועים

אושה
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אוקיי, אז אומנם לקח לי קצת זמן לשבת ולכתוב את החוות דעת הזו אבל זה לא אומר כלום על העיצוב המדהים של Mood!
התחתנו ב14.5 "ביער" בחדרה והקייטרינג שלנו היה "אבשה", כמו לכל קייטרינג גם לאבשה היה את מעצבת הבית שלהם, שלאחר פגישה איתה הבנתי שאני צריכה להפגש עם עוד מעצבות, ל"מוד" הגעתי לגמרי במקרה מפרסום של "ביער" בפייסבוק עם תמונות מאירוע פורים שהיה שם בעיצוב "מוד".
יצרתי קשר ותוך זמן קצר קבעתי פגישה עם מיכל. הדבר הראשון שדיברנו עליו היה התקציב ואיך אפשר להכניס כמה שיותר דברים לתוכו. קיבלתי הרבה יותר מאשר בהצעה של המעצבת של אבשה, שלא נדבר על המאמץ המטורף שמיכל עשתה כדי לוודא שהיא לגמרי מבינה מה אני רוצה ומה אני אוהבת, אני מדברת על סמסים על בסיס יומי עם תמונות של כלים, פרחים וסידורים, כאילו אני הכלה היחידה שהיא מעצבת לה ואני כל מה שהיא מתעסקת בו, מה שכמובן לא נכון.
בתור אחת שפרחים מאוד חשובים לה, הדבר הראשון שעשיתי שהגענו לגן היה לראות את הפרחים!
אין מילים לתאר איזה אושר, חיוך מאוזן לאוזן, זה בכלל לא היה מה שציפיתי, וכל כך לטובה, זה היה הרבה יותר טוב! מלא ביצירתיות וטוב טעם ופינוקים בהמון דברים שלא דיברנו עליהם ושבכלל לא עלו במוחי, כמו מעט פרחים ונרות על השולחן של הפיתקיות הושבה, קישוט קטן ואלגנטי על הכסאות שמובילים לחופה, ראיתי את מיכל, אמא שלה והבן של מיכל שרועות על הדשא ועושות דברים אחרונים ונהנות מכל רגע!
אני יודעת שקצת הארכתי בדברים, אבל כל פרט ופרט היה חשוב לי לצייין כמו שמיכל ואמא שלה שמו דגש על כל פרט ופרט בחתונה שלי!
לא הייתי משנה דבר, הם קראו את המחשבות שלי...
אהבתי: את הפינוקים והתוספות שלא שילמתי עליהם והראו מחשבה והנאה ממה מהן עושות.
לא אהבתי: כלום.
מחיר: 3,200
הערות לגבי המחיר: זר גדול על הבר סלטים, שליש שולחנות עם פרחים ושני שליש עם נרות ונגיעה של פרח וירק, עיטור פרחים על המוטות של החופה, פרחים בכלי זכוכית על השולחנות בקבלת פנים וזר כלה.
Mood - עיצוב אירועים