אל האולם הגענו אחרי המלצות של חברים. כבר בפגישה הראשונה ניגשה אלינו אילנה, סוכנת המכירות, ביררה מספר פרטים עלינו ושלחה אותנו לראות את האולמות. קיימים שניים ואנחנו בחרנו באולם הטכנולוגי יותר והחדש - האשכולית. החתונה התקיימה ביום שלישי עם 250 מוזמנים. אילנה הייתה מאוד לארג'ית איתנו ונתנה כל דבר אפשרי על חשבון הבית. תנאי לסגירת חוזה הוא טעימות ראשוניות שהן שוות לטעימות הסופיות חודש לפני האירוע באים לטעימות סופיות האוכל היה מעולה, השירות 10, יהודה מנהל האירוע דאג לנו לכל דבר שהיינו צריכים. בחרנו להישאר בחדר חתן כלה שבמקום שהתגלה כמשתלם ביותר לאחר שבסוף האירוע היינו גמורים מעייפות ולא היה לנו כוח לנסוע. אני ממליץ ביותר! כל האורחים נגשו אלינו ואמרו תודה על האירוע.
תודה רבה שחר ומיכל 8/11/2011...
אהבתי: סוכנת מכירות, שירות 10, באים לקראת הלקוח, אוכל מעולה, סוויטת חתן כלה, מנהל האירוע. לא אהבתי: מעצב הבית של האולם (ולאד) - לא היה סימפטי, לא באמת ייעץ לנו מה לעשות אלא רק שאל מה אנחנו רוצים ועשה. כל אחד יכול לעשות זאת. מחיר: 260 הערות לגבי המחיר: במידה ויש יותר מ- 300 מוזמנים המחיר היה 240 (כולל תאורה,סויטה, מחיר נמוך לאקסטרה)