אנחנו לא יודעים מאיפה בדיוק להתחיל... רוני פוקס הוא אישיות נדירה ומקסימה. בן אדם טוב ורגיש שאוהב את עבודתו ורואים זאת.
ב4/6 התחתנו בגן אירועים WHITE וכבר מרגע ההתארגנות רוני ליווה אותי בביתי עם הצוות המדהים שלו ( סטאס ובוריס ) הוא היה כל כך מקצועי, השרה אווירה של רוגע בבית ונתן תחושת ביטחון.
בצילומי החוץ הזמן חלף במהירות מרוב כל הכיף שהיה עם רוני והצוות המקצועי שלו, הוא נתן לנו להרגיש הכי יפים בעולם! כיבד אותנו, היה מאוד יצירתי והתאים עצמו לסגנון שלנו.
באירוע זה היה הטופ שבטופ רוני תפקד באופן מקצועי שעוד לא נראה כבר מהרגע שנכנס לגן. צילומי המשפחה עברו חלק, בקלילות ובכיף בזכותו, כולם ראו שהוא יודע מה הוא עושה, הנסיון שלו בלט בשטח מאוד. בריקודים כשרצינו תמונה הוא פשוט הופיע עוד לפני שמצמצנו, הרגשנו כאילו הוא אחד מהחברים הטובים שלנו וממש התגיאנו שבחרנו בו כצלם! http://www.ronifux.com/ והתשבוחות עליו ועל הצוות שלו לא מפסיקים להגיע כל הזמן.
אנחנו אוהבים אותך רוני:) טל ושירן:) ...
אהבתי: הלב החם! הרגישות! הסובלנות! המקצועיות! החיוכים! ההדרכה! הספונטניות ! היצירתיות והאהבה הענקית:) לא אהבתי: חס וחלילה...