דף הבית   >   נותני השירות   >   די.ג´י גיל מרקוס   >   חוות דעת של סיונה

חוות דעת על די.ג´י גיל מרקוס

סיונה
גילי מרקוס איש גדול, אישיות יוצאת דופן שילוב של מקצועיות , מקצוענות וצניעות , בן זוגי ואני חיים מוסיקה והיינו בלחץ מזה לגבי החתונה, כי כולם אומרים שרק מזרחית מקפיץ את הקהל והיום כמעט חודש אחרי האירוע עדין מדברים על המוסיקה והאווירה שכמובן גילי היחיד שניווט הכל הכל הכל יש לו בוודאות מתנה וכישרון על טיבעי (ואני לא מגזימה) להרגיש את הקהל ואני מתכוונת לצפות מראש מהלכים לעלות לרדת בדיוק מתי שצריך . האורחים לא ירדו מהרחבה חשוב לי לציין שהכל איתו נעשה ברוגע ושקט בלי לחץ, גילי זרם איתנו לאורך כל הדרך ובלט בשקט שהוא הקרין ידע להכיל את האטרף שלפני החתונה...שום מילים פה לא באמת מבטאות את האווירה והכיף שהוא גרם לנו בחתונה אותי אישית הרתיע הקטע של המזרחית כי ידוע שחייב וגילי קלט אותנו והעיף את האנשים כמו שצריך עם מזרחית לייט ושילב כל מוסיקה אפשרית שהתאימה לבדיוק לאותו רגע .הגעתי אליו אחרי שחוויתי שתי חתונות שהוא ניגן בהם ואני כולכך כולכך שמחה שפגשתי אותו, אין עליו בעולם ואל תחשבו בכלל פעמים, פשוט צריך לקבוע פגישה כדי לפגוש אותו ומשם בוודאות תתאהבו בו !!!!
מצאנו את עצמנו במהלך החתונה מדברים על גילי, כי פשוט אנשים לא הפסיקו להעניין בדי גיי
אהבתי: מתיקות יוצאת מן הכלל וכישרון על טיבעי לחוש את הקהל !!!
לא אהבתי: הכל מושלם!!!
די.ג´י גיל מרקוס