דף הבית   >   נותני השירות   >   דוד חצבני   >   חוות דעת של litalmaor

חוות דעת על דוד חצבני

litalmaor
מאכזב
לצערי, יצאתי מאוד מאוכזבת מהשירות שקיבלתי מדוד חצבני. חשוב לי לציין כי הצוות - התופרות, המוכרות וכל מי שהייתה בסטודיו היו מקסימות והתייחסו באופן מכבד ואדיב. סגרתי שמלה אצל דוד חצבני במחיר 8300 שח. חיפשתי משהו עדין וקלאסי. בעת מדידת השמלה הבעתי חשש מכל מני מאפיינים בה אך נאמר לי בלי סוף שכשתהיה זו השמלה שלי הכל יראה אחרת, הקאפ יתאים לי (החזייה), אפשר יהיה להפחית את כמות התחרה והחרוזים, לשנות את הכתפיות ועוד.
כשהגעתי למדידה הראשונה בהתרגשות רבה גיליתי שאם חשבתי שאקח חלק באיך תראה השמלה טעות בידיי. החזייה של השמלה היתה ממש לא לטעמי. בנוסף, כל התחרות והחרוזים בהם הדגשתי מלכתחילה שאיני מעוניינת כבר היו תפורים לשמלה ולא היתה אפשרות לדון בכך. כמעט בכל פעם שהעלתי טענה כזו או אחרת לגבי מראה או נוחות השמלה (שהייתה לי ממש לא נוחה) נתקלתי ביחס כועס ומזלזל מדוד חצבני. התופרות ניסו לסייע אך הבעיות לא נפתרו מבחינתי ודוד חצבני נתן לי את התחושה שלא בסדר שיש לי בכלל מה להגיד ולהעיר. הרי אני בסה"כ הלקוחה.. אחרי כשעה של יחס כזה מדוד חצבני, התחלתי לבכות בעודי מודדת את השמלה. דוד ניסה להבין מה הבעיה ומה אני רוצה, ותוך כדי שהסברתי בבכי כי אני מאוכזבת ממראה ונוחות השמלה דוד חצבני כעס עליי ואיים כי הוא "עומד להתפוצץ".
מיימי לא נתקלתי ביחס מחפיר שכזה, מה שגרם לי כמובן להוריד את השמלה ולעזוב בכעס. דוד חצבני ניסה להתנצל אך מבחינתי לא היה טעם להמשיך לעבוד עם אדם כזה. אם למעצב שמלות כלה לא תהיה סבלנות לכלה מתרגשת ולחוצה אז למי כן? למה בכלל לשלם סכומי עתק שכאלו תמורת יחס פוגע כזה? ומדוע מלכתחילה להבטיח הבטחות לגבי עיצוב השמלה ואחכ להגיד "עזבי, זה לא יהיה יפה ככה, זה לא העיצוב.."?
סיום הקשר עם דוד חצבני היה מייגע ומתיש לא פחות. כמובן שהוא לא הסכים לוותר ודרש תשלום קנס של 1300 שח למרות שהייתה זו המדידה הראשונה. מילא..הייתי שמחה אם הסיפור היה נגמר כך. בנוסף לקנס דוד חצבני התייחס אלינו באופן שאינו מכבד ולא הסכים לסיים את הסיפור ללא חתימה על הסכם שלא אתבע אותו. הסיפור נמשך כחודש של טלפונים ומרדפים כשבמשך כל הזמן היחס היה פשוט מתחת לכל ביקורת. ממש קיבלתי תחושה שאני עשיתי משהו לא בסדר כשבסה"כ הייתי לקוחה מאוד לא מרוצה שמעוניינת לעבור הלאה.
כלות יקרות, לאחר ניסיוני המר חשוב לי לציין כי בסופו של דבר מצאתי מקום בו לקחו אותי ברצינות, הקשיבו לדעתי והתייחסו אליי מדהים! אל תוותרו על זה.. יש המון מעצבים מוכשרים ושום שמלה לא שווה שיתייחסו אליכן כאל מטרד. אנחנו משקיעות כל כך הרבה בהכנות ליום הזה, מוציאות סכומים מטורפים על מנת לקבל את הטוב ביותר.. הכוח הצרכני נמצא בידיים שלנו!!!
אל תוותר על קבלת השירות הטוב ביותר!!!
שיהיה בהצלחה, והכי חשוב, בכיף!!!
אהבתי: שמחה ואמי התופרת היו מקסימות
לא אהבתי: את היחס הנוראי שקיבלתי מדוד חצבני