דף הבית   >   נותני השירות   >   סלון אידה   >   חוות דעת של hgrz

חוות דעת על סלון אידה

hgrz
חיפשתי תופרת טובה באיזור חיפה לא מעט זמן. קניתי שמלה מוכנה (באאוטלט של נירית לבב) והייתי צריכה תיקונים. הגעתי לאידה בעקבות המלצה מחברה שתפרה אצלה את שמלת הכלה שלה, ופשוט נשארתי!
אמנם הנסיעה לקריות בשעות העומס היתה מייגעת מעט, אבל היחס והמקצועיות של אידה, והשקט הנפשי שהיא נתנה לי היו שווים כל ק"מ.
אידה התחילה בלהסתכל על השמלה ולפרגן על האיכות שלה (תופרת אחרת שביקרתי מיד התחילה להפחיד אותי שהשמלה עשויה רע, מה שכנראה היה ממש לא נכון..). היא הבינה את כל הדברים שהפריעו לי ורציתי להתאים, ונתנה עצות מקצועיות ונכונות. לכל אורך התהליך היא דאגה להרגיע אותי, גם אם זה אומר לעבור יחד שוב ושוב על כל פרט, ועל לוחות הזמנים. היא הקפידה להכין הכל בזמן שקבענו, ולהשאיר מקום להתאמות ושינויים.
אידה גם עזרה לי בהתאמת של והכינה לי הינומה מבד שהבאתי, והכל בחיוך ועם הרבה כשרון, יצירתיות, וטביעת עין.
אתמול אספתי את השמלה... שבוע וחצי לפני, עם הזמנה להגיע שוב לפני אם מתעוררת לי חרדה חדשה לא מוסברת, והשבעה שאתקשר למחרת החתונה לספר איך היה.. :)
חשוב לציין שהיא תמיד הקפידה לקבוע איתי בעה שבה תוכל להתפנות רק אלי, מבלי שיגיעו לקוחות אחרים (אחרי הכל היא נותנת שירותי תפירה רבים למגוון לקוחות), ונשארה עד שעות מאוחרות כדי להתאים ללוחות הזמנים שלי.
לפרטים הטכניים - עשיתי תיקוני אורך, כתפיות, הצרה, והוספת חצאית טול במחיר המצחיק של 350 ש"ח (לא כולל הטול..). אידה גם תיקנה לי שמלה נוספת במחיר סביר ביותר ועשתה את זה על המקום למרות השעה המאוחרת.
אהבתי: המקצועיות, הנועם, העמידה בלוחות הזמנים, והיחס החם, האישי והמרגיע
לא אהבתי: שום דבר!