דף הבית   >   נותני השירות   >   קייטרינג קסם הקרמל   >   חוות דעת של Maya&Shay

חוות דעת על קייטרינג קסם הקרמל

Maya&Shay
כבר בשיחת הטלפון הראשונה היה ניתן לדעת שהגענו למקום שיודעים להעניק בו שירות. אחרי שנפגשנו עם אשת המכירות בבראף - שעליה אי אפשר לומר את אותו הדבר והאמת - לשמחתי הגדולה!! בקסם היו קשובים, מבינים את חשיבותו של האירוע עבורנו, את הצרכים שלנו וחלילה לא לקחו אותנו כמובן מאליו, להיפך - דאגו שנצא מרוצים עד מעל הראש. בתחילה הייתי בקשר עם יערה - היא שלחה לי תפריטים במייל וענתה לי על מספר שאלות ולאחר מכן קבענו ערב טעימות. הגענו לערב יחד עם ההורים משני הצדדים. שמחנו לראות שאנחנו מגיעים לערב ייעודי עבורנו ועבור זוגות או הורים נוספים ולא תוך כדי אירוע, מתכבדים על הדרך כמו שהיה נהוג פעם.. השירות באותו ערב היה אישי, סבלני וכל מנה הגיעה עם הסבר. גם השף וגם מנהל הקייטרינג - ניר הסתובבו בין האנשים, ישבו איתנו וענו לנו בסבלנות רבה על הכל. צוות המלצרים מאוד מקצועי, מנוסה ואדיב. כולם אחרי או ממש לפני צבא - למרות גילם הצעיר רואים שהם לא ילדים והם מגיעים עם נסיון ואחריות אישית - שמחתי לראות ולדעת שאלו יהיו המלצרים באירוע שלנו. יצאנו מאותו ערב בהרגשה כייפית ושמחה גדולה בלב, לא היו מאושרים מאתנו שבחרנו ללכת על "קסם" וזו הייתה רק ההתחלה.. לכל אורך התקופה שקדמה לחתונה הגענו פעם נוספת לטעימות שלא היו באותו הערב והכינו במיוחד עבורנו, הרכבנו את התפריט לאירוע בצורה שיתאים לרצונות שלנו וגם שהמנות תשתלבנה בצורה מושלמת האחת עם השניה (גם הסלטים). אנחנו בחרנו באירוע בופה ולא בהגשה לשולחן משום שהיו לנו חשוב שלא תהיינה הפסקות של אוכל ושכל מי שירצה - יקום ויקח והאוכל יהיה זמין ונגיש כל הזמן (מלבד מספר שולחנות בודדים לאנשים המבוגרים). היה לנו מאוד חשוב שלא יהיה תור ארוך ושתהיינה מספיק עמדות לכולם - גם כאן ידעו להמליץ ולתת פתרונות בהתחלה סגרנו על כמות גדולה יותר של מנות אבל אחרי אישורי הגעה ראינו שאנחנו צריכים להוריד וניר עמד לצידנו ואמר לנו את דעתו האמיתית ושוב - לא לחשוב על עצמו אלא לחשוב עלינו כזוג - שלא נצטרך לשלם על מנות מיותרות.בסופו של דבר היה לנו אירוע מתוקתק ברמה מושלמת!! היו לנו 2 מנהלי אירוע, המלצרים היו מקסימים והאוכל - ללקק את האצבעות.. עד היום מזכירים את האוכל הטעים והמיוחד מאותו ערב ולא מפסיקים להלל ולשבח (אנחנו כבר 4 חדשים אחרי אבל היה לי ממש חשוב לתת את הפידבק הזה). אז באמת ומכל הלב - ממליצה בחום גדול! באחריות!!...
אהבתי: את האהבה הגדולה והסבלנות שיש להם וכמובן את האוכל הכל-כך מיוחד שהשאיר אותנו ואת כולם פערי פה
מחיר: 200
הערות לגבי המחיר: המחיר היה מדורג לפי מחיר יקר יותר למינימום מוזמנים וכל X מוזמנים נוספים שיגיעו מחיר זול יותר, המחיר כאן הוא בערך הממוצע
קייטרינג קסם הקרמל