דף הבית   >   נותני השירות   >   אילן סימן טוב   >   חוות דעת של דנדוני

חוות דעת על אילן סימן טוב

דנדוני
חלפו להם כבר חודשיים מאז שהתחתנו ואנחנו עדיין מלאי התרגשות והתפעלות מהחגיגה שלנו - הודות לצילומים וסרטי הווידאו שקיבלנו מאילן. קשה לנו להניח להם... לא יאומן איך אפשר לחוות שוב ושוב את היום הבלתי נשכח הזה בזכות התיעוד הנדיר שלו. היה לנו אירוע מרגש, מוצף שמחה אמיתית של חברים ומשפחה.. אבל לא חשבנו שנתרגש כל כך מהמזכרת עצמה!
מאיפה שלא נבחן את זה - מדובר במקצוען אמיתי שאין שני לו. מעבר לים של שנות ניסיון בשוק (הוא בעצמו גידל וטיפח כמה וכמה צלמים מצליחים בשוק), אילן מביא איתו ערכים מוספים שהם באמת בלעדיים שלו:
* ראש מבריק וקריאייטיבי - מעבר לרמה המקצועית הגבוהה (מאוד!) הצילומים שלו נראים אחרים ושונים מכל השטאנץ שחוגג בתעשייה - הזוויות, השילובים, העיבודים, הלוקיישנים שהוא בוחר, הכל מאוד מקורי!
* רגישות עמוקה ותשומת לב לפרטים! ולא, לא כל צלם ניחן בכזאת יכולת, כי זה כבר משהו שכרוך בנבכי אישיותו. יש לו נשמה מדהימה של אמן אמיתי. זה בא לידי ביטוי גם במהלך הצילום עצמו, וגם בעיבודים ובעריכה... הצילומים מלאי תוכן והבעה ומצליחים להעביר גם מצבים רגשיים עדינים מאוד. שורה תחתונה, כשאנשים ראו את האלבומים ואת הוידאו לא הפסקנו לשמוע: "וואו! מדהים!"
* טוטאליות ומסירות אין קץ לעבודה שלו, מה שגרם לנו להרגיש כל הזמן הזה שהחתונה שלנו היא ה-הפרויקט הכי חשוב שלו (בזמן שהוא לגמרי מוצף עבודה)! אילן הוא גם אחד הפרפקציוניסטים שפגשנו, ואנחנו יודעים לזהות כאלו, אותנו זה רק הרגיע. ידענו שאפשר לסמוך עליו.
* האהבה העמוקה שלו למקצוע - מה שהוסיף לתוצרים שקיבלנו רמה הרבה יותר גבוהה ממה שציפינו או ידענו שקיימת בכלל! הרגשנו שהבן אדם עובד מעבר לנדרש למען הערך האסתטי הכי גבוה שאפשר להוציא מהאירוע שלנו.
* הבן אדם המקסים שהוא! וזה שווה הכל. זה גם מה שתרם לתחושת הכיף שלנו סביב צילום האירוע. הצלחנו ממש ליהנות מזה.
בשורה תחתונה, מכירים את זה שכולם תמיד אומרים לכם "כמה הכנות והתארגנויות לחתונה... ובסוף כל זה מסתכם בכמה שעות שעפות לכם מבלי ששמתם לב בכלל..." אז דווקא בגלל זה חשוב שתהיה לכם מזכרת מדהימה מההפקה הגדולה הזאת שמרגשת כל פעם מחדש. וכאן לצלם יש משקל הכי משמעותי בסיפור. מאז החתונה שלנו לא מפסיקים לשאול אותנו על הצלם...
איזה מזל גדול שבחרנו באילן סימן טוב!!!! אנחנו עדיין אסירי תודה ומלאי הערכה לאיש הזה.
יישר כוח אילן!
אהבתי: את התחושה שאנחנו בידיים הכי מקצועיות שיש! אילן גרם לנו להרגיש שאיכפת לו מהצילומים שלנו הרבה יותר ממה שלנו יכול היה להיות אי פעם איכפת. שנינו אנשים מאוד יסודיים, קפדניים, רגישים לפרטים הקטנים. ואז בא אילן סימן טוב ועשה לנו עוד קצת בית ספר בכל הנוגע לפרפקציוניזם. מהר מאוד הרגשנו שאנחנו יכולים לסמוך עליו בעיניים עצומות, וזאת הקלה משמעותית בתוך קלחת ההכנות האינסופית ליום הגדול... :)
לא אהבתי: אין דבר כזה!
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!!! הערכים שהושקעו כאן לא יסולאו בפז: מקצוענות חסרת פשרות, מקוריות, מסירות טוטאלית, יסודיות, ואהבה גדולה לעשייה. זה ניכר גם בתוצרים שקיבלנו. תעשו פשרות כספיות בכל דבר פרט לצלם! תעשו לעצמכם טובה גדולה ואל תתפשרו כאן על כסף.
אילן סימן טוב