הזמנתי ליום הנישואין שלי קופון לספא " La Spa" בעלות 400 ש"ח הכולל שהייה של שעתיים וחצי בסוויטה ומסאג' של 50 דקות. לפני שרכשתי נכנסתי לאתר שלהם שמציג סוויטה יפה ומטופחת, עם בריכה, ג'קוזי, פלזמה וכו'. חפשתי ביקורות רעות על המקום אבל לא מצאתי ולכן הזמנתי מקום לתאריך 3/5/12.
איך שהגענו למקום (באיזור רחוב המסגר בת"א) היתה לי תחושה לא טובה. הקבלה של "ספא" חשוכה , מוזנחת ודי מזכירה כניסה למועדון לא חוקי. ביקשתי מהבחור להראות לי את הסוויטה ודי חשכו עייני; גם הסוויטה חשוכה, מעופשת, מיטה קטנה עם סדנים מזעזעים, ממש אבל ממש לא דומה לתמונה באתר.
כציינתי בפניי הבחור שהמקום אינו נראה כמו בתמונה הוא טען שיש כמה סוויטות וזה מה שהזמנו.
בעלי הלך להתקלח וכמובן שהייתה סתימה במקלחון והמים זרמו לאורך החדר. לא היה נייר טולאט ובקבוק השמפו היה גמור.
אין איך לתקשר עם הקבלה,אלא אם אתם רוצים לצאת מהסוויטה לרחוב כדי להכנס לקבלה.
אחרי רבע שעה הגיע הבחור מהקבלה עם שתי כוסות יין וציין שאכן הייתה טעות וקיבלנו את הסוויטה הלא נכונה. וזהו...
אחרי רבע שעה, הגיעו המעסות ולצערי גם המסאג היה מזעזע!! חשוב לציין כי אני חובבת מסאג'ים מקצועיים ויודעת לזהות מהו מסאג' טוב.
המעסה שלי לא הפסיקה לעשות לי "רוקינג" (נענוע של הגוף) שזה משהו שעושים בדרך כלל בתחילת הטיפול לשחרור אבל בחיים לא לאורך כל הטיפול וגם די בחוזקה (שעושים "רוקינג" כמו שצריך זה נעים ביותר. היא התעקשה לאשים את הרגליים והידיים בצורה לא נוחה וגם שביקשתי ממנו שתהיה יותר עדינה עם המאסג' זה לא עזר. אז פשוט חיכיתי שהמסאג' יגמר...ויצאתי תפוסה, עם כאבי ברכיים ...אהה וגם עקוצה, כי היו שם יתושים!
כל החוויה היתה כל כך מגעילה שהחלטנו ללכת הביתה, למרות שנשארה לנו עוד שעה ב-"סוויטה".
כשיצאנו מהסוויטה עברנו בקבלה ואמרנו לבחור האחר שהיה שם על החוויה שלנו, הוא לא ממש ידע מה לעשות עם זה.
דרך אגב, מסתבר שגם חברה של חברה שלי הייתה ב- La Spa לפני כמה שבועות עם חברות ועברה חוויה דומה, גם לה הבטיחו סוויטה אחרת ממה שקיבלה...בקיצור, מקום מזעזע עם אנשים שקרנים ולא מקצועיים , להזהר!!!