אריאל בלבן היה המקום השני אותו ראיתי (לפני כן מדדתי שמלה בדפנה לוינסון בלבד). הלכתי לשם בעקבות דגם שראיתי באתר ובגלל המחירים שפורסמו. נדלקתי שם על דגם מסוים וישר סגרתי. השמלה סה"כ הייתה יפה, התופרת עשתה לי תיקונים טובים (והיו הרבה), השמלה הייתה מוכנה מראש ובאמת שנראתי והרגשתי טוב ביום החתונה. קיבלתי גם המון מחמאות על השמלה.
הדבר היחיד שמבאס (וזה עלה כאן לא מעט בביקורת- חבל שלא עשיתי קצת סקר לפניי) שמדובר בשמלות שאפשר להזמין מהאינטרנט ומיוצרות בסין (איביי ודומיו). אחרי שסגרנו, סתם התחלתי לשוטט באינטרנט וקלטתי דגמים שהיא מחזיקה אצלה...ראיתי שמלה מאוד דומה לשלי בפחות מ200$. אז כמובן שיש את הסיכון שלהזמין דרך אתר ואם הצלחת אז הצלחת בגדול ואם נפלת אז הלך הכסף... אבל עדיין, זה מעצבן לדעת ששילמתי 3000 שקל על שמלה שעלתה פחות מאלף שקל וגם אם הייתי צריכה תיקונים עדיין לא הייתי מגיעה ל-3000. הסטודיו נמצא בחדר שהוא חיצוני לדירה שלה, לא מקום נעים במיוחד וחבל- יש לו פוטנציאל ועם קצת מחשבה ויצירתיות אפשר לעשות אותו יפה. המיקום לא "סקסי" במיוחד כי מדובר בשכונת ביצרון, אבל אחרי שבע בערב אפשר לחנות שם ללא תשלום. כמו כן, השעות שלה נוחות - הלכתי לשם כל פעם אחרי שבע בערב וכל ההתעסקות סביב השמלה לא גרמה לי לקחת יום חופש/לצאת מוקדם מהעבודה. בדיעבד, אני לא מתחרטת שסגרתי שם כי השמלה באמת יפה. כבר התגברתי על נושא הכסף ועל העובדה שאפשר למצוא שמלה כזאת באינטרנט. עכשיו מה שמפריע לי,שאני רואה חברות שלי מהצד שגם מתחתנות (אני התחתנתי ראשונה), זה שאין שם את החוויה של לקנות שמלת כלה- אני לא אומרת שצריך ללכת לסלון מפונפן, אבל אפשר היה להשקיע שם יותר בעיצוב המקום וביחס כדי שיהיה יותר מרגש ללכת לשם.
בקיצור ולעניין- מתאים לכלות שלא מחפשות "חוויה" בכל הקטע של השמלה ולא חשוב להן מניין היא באה, אלא חשובה להן רק התוצאה- מחפשות למצוא שמלה במחיר נורמלי (יחסית לשוק) עם תופרת טובה....
אהבתי: השמלה בסופו של דבר נראתה מעולה, קיבלתי המון מחמאות. קל להגיע ויש חניה, שעות הקבלה הן עד מאוחר בערב. לא אהבתי: כמו שכתבתי, מדובר בשמלות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. המקום לא מעוצב מספיק. מחיר: 3,200 הערות לגבי המחיר: השכרה. לא יקר יחסית לשוק, יקר יחסית למה שזה באמת עולה.