וואוווו...מאיפה להתחיל??? הגעתי אל רויטל בעקבות המלצה של מירב סולו (מעצבת השמלה המהממת שלי!!!) ובעקבות המלצת חברה. מהרגע הראשון שדיברתי עם רויטל בטלפון ידעתי שזה זה :)) חמה , נחמדה והכי חשוב כייפית!! ואז אחרי האיפור נסיון אליו הגעתי עם אחות של בעלי ואמי (שזה כבר לא קל....) הבנתי שאני בידיים טובות ובדיוק כמו הקול הטלפוני כך גם הביצועים המקצועיים של רויטל. נתתי לרויטל יד חופשית כי הרגשתי וידעתי שאני בידיים טובות!! הכל נראה מדהים. אחרי הנסיון כבר לא טרחתי לבדוק ולחפש מישהי אחרת. הכל היה בדיוק !!! ביום הארוע רויטל הגיעה אלינו למקום ההתארגנות ועמדה בפני משימה משימתית :)) איפור ושער עבורי ועבור עוד שתי מלוות-ביניהן אמא שלי.... שלא היתה קלה במיוחד ודי חששה מהאיפור והשער.... אבל בסופו של דבר "התאהבה" ברויטל בדיוק כמוני. אמא שלי נראתה זוהרת ויפה!! רויטל הייתה "הכדור הרגעה" שלי באותו יום- היחס,הרוגע והצחוק (!) גרמו לי לעבור את היום הזה בכיף, הכי כיף שאפשר!! רויטל עיצבה לי תסרוקת מדהימה ואיפרה אותי בצורה יפייפיה. הכל היה כל כך מקצועי, והמחמאות לא מפסיקות להגיע!! הרגשתי כמו נסיכה .זרחתי! וגם היום כשאני מסתכלת בתמונות אני בהלם!! איזה יופי, הכל החזיק ונשאר בדיוק כמו שרויטל הניחה וסידרה. היה מדהיםםםםםםםםםםםם.
אהבתי: את רויטל!!! המקצועיות והרוגע... לא אהבתי: אין דבר כזה!!! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!!!!