אחחח... יואב !! איזה תותחחחחחחח !!
תקשיבו... אין דברים כאלה... הייתם אולי חושבים שאחרי 15 שנה כדי ג'י לבן-אדם ימאס קצת מחתונות ומכלות חופרות...
לא יואב !! הבן אדם פשוט רוצה שהחתונה שלכם תצליח והוא יעשה הכל בשביל שזה מה שיקרה.נפגשנו עם יואב פעמיים... אחרי הפגישה הראשונה היה לנו ברור שזה הבן אדם שאנחנו רוצים בחתונה שלנו. יואב סופר מקצועי, יודע בדיוק מה לעשות ואיך.. מכיר את כל סוגי המוסיקה ויודע בדיוק איך לשלב מה ברגע הנכון... יואב עבר איתנו על כל שלבי המוסיקה בחתונה, המליץ על הדברים שיותר מתאימים וביקש מאיתנו (כל אחד בנפרד) לעשות רשימות של השירים שהיינו רוצים לשמוע בחתונה - כדי להבין את הראש שלנו. בפגישה השניה יואב עבר איתנו על הרשימות, אמר את דעתו הכנה, גם על דברים שלדעתו פחות מתאימים וידע להכווין אותנו לדברים דומים שלטעמו מתאימים יותר. בסופו של דבר המוסיקה בחתונה - פשוט עשתה את האירוע. בקבלת פנים שמענו בדיוק את השירים שרצינו לשמוע. במסיבה יואב ידע לקרוא את הקהל ולשים את השיר הנכון ברגע הנכון... אנשים לא ירדו מהרחבה והמסיה נמשכה עד 2:00 לפנות בוקר !! כל האורחים שלנו, בכל שכבות הגיל, אמרו לנו כמה המוסיקה הייתה טובה, כמה הם נהנו ממנה, גם בקבלת פנים וגם במסיבה.
שורה תחתונה, יואב מנוסה, סופר מקצועי ועשה לנו מסיבה מטורפת - בדיוק כמו שביקשנו !!
מאוד מאוד מאוד ממולץ..
נופר ועדן - nofke1@gmail.com...
מחיר: 3,500 הערות לגבי המחיר: חלק מדיל במועדון התאטרון