אני כותבת את החוו"ד היום, לאחר שעבר זמן מה ואחרי שהייתי מלווה בחתונה של חברה וראיתי שאפשר גם אחרת...
על התמונות - התמונות יצירתיות, אבל אני מצפה מצלם מקצועי, שידע להוציא תמונות בלי סנטרים, וזה לא היה המקרה.על מהלך העניינים עם סטודיו בלבן -
את ההמלצה על סטודיו בלבן קיבלנו מהאולם טופ דוראן. הלכנו ובדקנו 2 צלמים נוספים, לכולם היו תמונו יפות, אבל התאהבנו בווידיאו של טודיו בלבן והחלטנו לסגור איתם.יש לציין שהפגישה הראשונה איתם, תיאמנו בטלפון שעה ועמדנו בזמנים, אולם אריק לא עמד בהם, היגענו ונאלצנו לחכות שעה עד שהוא יתפנה. כאשר הוא התפנה בסוף הוא ניסה כל הזמן לזרז את העניינים כי היה זוג נוסף שחיכה בחוץ. הוא גם "נתן זמן להתייעץ" בזמן שהוא יצא החוצה לוודא שהזוג השני ממשיך לחכות לו. הפגישה הייתה במרץ, בסביבות השעה 10:00 בערב.
כחודש לפני החתונה התקשרתי למריאן וביקשתי לבדוק אם אריק יכול להגיע ב13:30 לצילומים בסלון כיוון שאני מתכננת לצאת מהסלון ב15:00. מריאן ישר שלפה את התשובה המנצחת, זה שעון קיץ ולכן הצלמים לא יגיעו לפני 14:30. זו לא התשובה שמצפים לקבל, אני מצפה לקצת גמישות מנותן שירות, וכשאמרתי את זה למריאן הדיבור עבר ללא נעים בכלל. בסוף דיברתי עם אריק והוא אמר שאין בעיה והם יגיעו בשע הייעודה. חילופי הדברים האלו גרמו לי לשקול החלפת צלם, אבל כיוון שנותר חודש בלבד עד הארוע, החלטנו להישאר עם הצלם.
ביום הארוע הכל עבר חלק למדי, אריק היה מאוד נעים, צילם תמונות רבות. רק כשביקשתי שיעשה לי סידרת תמונות עם המלווה הוא שלח אותי לאולם ואמר שיצלם שם, מה שבסוף לא קרה...
צלם הווידיאו היה צלם נהדר חייכן ותומך!
החתונה הייתה ביום ראשון, יומיים אחרי ביקשנו לקבל את התמונות, הדבר לקח יומיים, ע"פ ההסברים שקיבלנו, הם עדיין לא קיבלו את הדיסק מהצלם השני. בסופו של דבר נאלצנו לנסו בערב ראש השנה אליהם הביתה כדי לקבל את הדיסק.
לאחר 4 ימים החזרנו להם את הדיסק עם התמונות הנבחרות לאלבום, וביקשנו שתהיה טיוטה מוכנה כשנחזור מחו"ל.
חודש לאחר מכן, כשחזרנו מחו"ל ופנינו למריאן, התברר כי הם לא התחילו אפילו לעבוד על האלבום. ההסבר שניתן היה - העורכת יצאה לחופשת לידה.
יומיים אחרי כן מריאן התקשרה והתחילה לשכנע אותי לעשות את האלבום אצל העורכת הזמנית שלהם, שהסגנון שלה שונה שמיים וארץ מהסגנון שבחרנו. לאחר שבועיים נוספים, מריאן התקשרה ואמרה שהם מעבירים את דוגמת האלבום שרצינו לעורכת החדשה והציעה שוב שנעבור אליה, תוך אמירות "לא ידוע כמה זמן היא תהייה בחופשת לידה...", ורמיזות שאחרת יקח לנו הרבה זמן לקבל את האלבום.
הסכמנו לעורכת החדשה, ביום ראשון העברנו לה את התמונות, בשלישי כבר ראינו טיוטה חלקית, ברביעי היא השלימה את העמודים החסרים, ובחמישי סגרנו איתה תיקונים אחרונים. בשישי התקשרה מריאן והתחילה לרמוז שאנחנו מעכבים את התהליך כי עדיין לא סגרנו את עיצוב האלבום עם העורכת וזאת תוך כדי שאנחנו מחכים לקבל ממנה את התיקון האחרון!לא מספיק כל זה, מריאן גם סירבה למסור לנו את הוידיאו למרות שהיה מוכן, חודש אחרי החתונה, עד שלא נשלם לה את מלוא הסכום הכספי.
בסופו של דבר היא הציעה לנו לעשות הגדלות נוספות, כביכול לכפר על האי נעימות....