אתר המלצות מית4מית - זה קרה שלא היה לנו דיג'יי לחתונה, התייעצתי עם חברה שאמרה – כנסי אליו ותקראי קצת המלצות. הגענו לעמוד של טל מור. חיפוש קל בגוגל ומצאתי את הטלפון שלו.
טלפון לטל מור – שיחה בת 5 דקות - אמרתי לבן זוגי שאני לא יודעת למה אבל אני מרגישה שמצאתי את הדיג'יי שיהיה אצלנו בחתונה. זה היה בתחילת השבוע, קבענו עם טל לרביעי כשלפניו ראינו עוד שניים. את הראשון לא כל כך אהבנו, השני היה טוב אבל לא רציתי לסגור לפני שאני בודקת את הדבר הזה שהרגשתי בשיחה עם טל.
פגישה של יום רביעי – שעה וקצת של חוויה אחרת. בחור צנוע שלא מנסה למכור משהו, פשוט מדבר על מה שהוא אוהב ורואים את זה. הצגת וידאו שהוא חומר גלם שמצליח להעביר באמת אחת מה שאחרים ניסו לדבר עליו שעות. תוכנה של מוסיקה משמיעה גרסא עם גישה באמת אחרת, חשיבה יצירתית.
אז סוגרים? – זאת באמת לא הייתה התלבטות רק רצינו לאשר לצד המשלם (ההורים) שמצאנו אחלה מוסיקה לחתונה.
תיאום המוסיקה – כמה חודשים אחרי, רעיונות שצצים בראש מוסיקלי, שיר שמזכיר שיר נוסף, בניית פלייליסט כללי לרחבה.
היום שלנו – לא יכולנו לבקש את זה אחרת. 400 איש, צעיר אוחז יד למבוגר, שורות, מעגלים, יחידים ורבים – כולם ברחבת הריקודים. מוסיקה בתיאום כזה שליווה ערב שלא יישכח. ההבדל בין עוד יום שמח לאחד כזה מאושר עם מי שידע לעזור לכוון שהוא יהיה כזה.
היום שאחרי – "היי" מטורף, פלאפון שלא מפסיק לצלצל, שיחה אל תוך שיחה. בצד השני של הקו חלק מחמיאים על כמה הייתי מהממת חלק מציינים שהאוכל היה טעים. על טל? כולם מדברים. ...
מחיר: 5,000