דף הבית   >   נותני השירות   >   טוקסידו - הזמנות של פעם בחיים   >   חוות דעת של עדי_ומיכאל

חוות דעת על טוקסידו - הזמנות של פעם בחיים

עדי_ומיכאל
הגענו לשם ביום שישי שעה לפני הסגירה כך שהיה קצת עמוס אבל התהליך עצמו למרות זאת היה מהיר. ראינו על הקיר מבחר ענקי ומגוון של הזמנות לבחור מהם בנוסף לאלבומים ודוגמיות של עוד הזמנות בקופסאות. מהר מאוד בחרנו הזמנה והיינו צריכים לחכות קצת למעצבת שתקבל את המלל שלנו ושינויים קטנים שרצינו לעשות. היא הבחינה שאנחנו מחכים וראתה שייקח לה זמן עד שהיא תתפנה אלינו ( היה זוג איתה שעשה שינויים גדולים ועד אחד שחיכה גם לעשות שינויים מהותים) אז היא שאלה מה השינויים רשמה על ההזמנה והציעה לנו במקום לחכות להתכתב במייל וכך לחסוך לנו זמן. הסכמנו ואכן כבר ביום ראשון בצהריים קיבלנו למייל את הסקיצה של ההזמנה עם השינויים שרצינו. אישרנו את הזמנה מבחינת הגאה ועיצוב ויומיים לאחר מכן המעצבת שלהם התקשרה אלינו כי היא ראתה כל מיני דברים שאנחנו לא ראינו והיא רצתה אישור לשנותם אותם ( פונט של ההורים היה קטן, י' שנשכחה מאחת המילים וכדומה...). היה עיקוב של יום בהזמנות (המערכת הממחושבת ששולחת הודעות על זה שההזמנות מוכנות נפלה) והם הציעו מעצמם כפיצוי מגנטים. קיצור אנחנו מרוצים מהתוצאה ומהשירות חבל שיש מינימום הזמנה של 300 שח אבל זה באמת בקטנה....
אהבתי: גיוון ומבחר בהזמנותכל ההזמנות נראות סופר איכותיותתודעת שירות מעולה וראש גדולנתנו אקסטרה הזמנות ובאופן כללי צ'יפרו ונתנו הרגשה טובה
לא אהבתי: 1. מינימום הזמנה 300 ש"ח אז מי שמדפיס כמות קטנה של הזמנות צריך לחפש דרכים להגיע למינימום ולא יכול לחסוך כאן בעצם.2. יש דברים שהיינו צריכים להרכיב לבד ולא בא מוכן. למשל הם נתנו לנו הזמנות עם סרטים ואנחנו היינו צריכים לקשור את הסרטים לבד ואת המגנטים גם אנחנו היינו צריכים להרכיב לבד. לזכותם יאמר שהם אמרו לנו על זה איך שהגענו אליהם לפני שבכלל בחרנו הזמנה.
מחיר: 359
הערות לגבי המחיר: 100 הזמנות נפתחות ( + מעטפות ומגנטים מתנה)