את דדי אלוני בחרתי להיות הדי.ג'יי שלי עוד לפני שבעלי בחר בי להיות אשתו. הוא חיתן את כל החברים של בעלי והיה ברור לי שאם וכאשר יגיע הצורך- דדי יהיה הראשון שאני ארוץ לסגור איתו. וכך היה. את כל הדברים סוגרים בפועל מול עידו, המנהל של וואי מיוזיק, שהוא בערך הבן אדם הכי מדהים שיצא לי לתקשר איתו. אהבתי אותו אפילו יותר משאהבתי את דדי (וזה לא שיש הרבה לאן לעלות). עידו הבן אדם הכי מסודר ואחראי ודואג שנתקלתי בו. הוא לא מפספס אף תזכורת לאף פגישה, הוא תמיד עם היד על הדופק והוא מוכן לעזור בכל מה שצריך. אני הייתי צריכה ציוד מיוחד לשיר שעשיתי לחתן ועידו ודדי דאגו להשיג לי את מה שאני צריכה אפילו יותר משהאולם דאג לי, הכל כדי להבטיח לי שלא יהיו שום תקלות. ובכלל, בשבועות האחרונים לפני החתונה דיברתי עם עידו ודדי כמעט על בסיס יומי, ועידו גם שיתף פעולה עם הנסיונות שלי להסתיר את ההפתעה מהחתן בכל מחיר (אין לי מושג איך, אבל זה עבד).
הפגישות עם דדי היו מדהימות, היה כיף גדול ובאמת שהייתה בינינו הבנה. אממה? כנראה שלא ממש הבנו אחד את השני לגבי מתי בדיוק המוזיקה שלנו אמורה להיכנס לעניין. אנחנו הסתמכנו על כך שדדי אמר: "אז בגדול אני אשלב כל מיני סגנונות לפי מה שנראה לי כשננסה לגעת כמה שיותר במוסיקה שאתה אוהבים" ודדי מבחינתו הבין שיש לו יד חופשית ושהחלק שלנו יגיע מאוחר יותר בערב. בפועל זה היה די מאכזב כי התחלנו את החתונה מאוד מוקדם (ב21:00 כבר יצאו מנות ראשונות) כי היו לנו אורחים מהצפון ולא רצינו שילכו הביתה רעבים, ככה שעד שהגענו למוסיקה שחיכינו לה אנשים כבר התחילו ללכת והחלק הזה די התפספס. יחד עם זאת, אני עדיין חייבת לציין שאנשים נהנו בטירוף, וגם אנחנו, הרחבה הייתה מפוצצת במבוגרים וצעירים ואנשים עד היום מחמיאים לנו על הדי.ג'יי ומבקשים את המספר שלו. בנוסף, אני פדנטית בצורה היסטרית בכל מה שקשור למוסיקה ועדיין דדי שם את כל השירים בזמן, חתך איפה שצריך, זכר את כל הבקשות המיוחדות ומבחינת תחילת הערב עד לשלב הריקודים הכל תקתק הרבה מעבר למה שיכולתי לדמיין.
בשורה התחתונה אני כן הייתי ממליצה לוודא בדיוק איך הולך להתנהל הערב, במיוחד עם מוזיקה זה הדבר שהכי חשוב לכם באירוע......
אהבתי: את דדי ועידו, את היחס שלהם, את הדאגה, את הפגישות עם דדי, את המוסיקה, את הרחבה המפוצצת, את איך שהכל תקתק עד לשלב הריקודים. ואת עידו. אמרתי כבר את עידו? לא אהבתי: את זה שעד שהגענו לבקשות המיוחדות שלנו אנשים כבר התחילו להתפזר. תגידו מה שתגידו, אבל אם הקהל הרוסי רקד מזרחית- הם היו מתמודדים גם עם קצת רוק פה ושם. ואחרי שעתיים של ריקודים זה כבר יותר מבסדר להתחיל לסטות קצת מהמיינסטרים :) מחיר: 4,900