במילה אחת יחס עלות מול תועלת הכי גבוהה שמצאתי.
בדקתי את האולמות הבאים לפני שסגרתי: מבאר שבע עד חולון. (לדוגמא: חצר המלכה , נסייה , וכו')
התחתנו בתאריך 15/03/2012 באולם הקטן של שאטו היו לנו 250 מוזמנים בפועל.
לתוך האולם הקטן נכנסו ללא בעיה 250 אנשים ולא היה צפוף בכלל.
ראשית אני חייב לציין את רמת האוכל , לי ולאשתי היה חשוב מאוד שלאף אורח לא תהיה מילה רעה לגבי רמת האוכל , היינו קיצוניים בנקודה הזו. היינו חייבים שהאוכל יהיה ברמה שלא נופלת ממלונות 5 כוכבים בתל אביב. הוספנו כסף על מנת פתיחה. מנת פתיחה זוהי מנה שכבר מוגשת על כל צלחת של אורח מלפני שהוא מתיישב בשולחן , דבר כזה לא קיים אצל אולמות אחרים ביחס למחיר שקבלנו אצל שאטו).
חשוב לי לציין כי כל מנה שהוגשה במהלך האירוע הוגשה ברמה גבוהה , דג סלומון מוגש בגודל של מנה ולא דוגמית (הייתי באירוע בנסיה והדג סלומון שהוגש היה דוגמית)
אהבתי: יחס מחיר למה שאנחנו מקבלים במחיר הזה. כלומר תמורה מלאה לכל שקל שאתה משלם לאולם.מקצועיות , עמידה בלוחות זמנים. יחס אישי.חשוב לי לציין לטובה את אילן - מנהל האירועים. יחס אישי , טיפול מקצועי בזמן חי באירוע. לא אהבתי: באירוע שלי ושל אשתי לא היה כזה דבר.אין לי מילה רעה, אין לי מילה רעה לרמת האוכל , אין לי מילה רעה לרמת השירות , פשוט אין לי מילה רעה על שאטו. מחיר: -1 הערות לגבי המחיר: תעשו מסע ומתן לגבי המחיר