דף הבית   >   נותני השירות   >   יעל איתן   >   חוות דעת של קרנוקה

חוות דעת על יעל איתן

קרנוקה
בינוני
ליעל הגעתי ממש במקרה, שמחתי לגלות שהיא מכפר סבא, קרובה אלי ולא מתל אביב כמו כולן. ככה יכולתי ללכת לניסיון אצלה בבית ולא לנסוע עד תל אביב.

בסה"כ הכללי יעל בן אדם מקסים, נעים, אינטליגנט. ברגע שראיתי אותה ידעתי שאסגור איתה כי היא באמת פשוט מקסימה.
ביום האירוע יעל הגיעה אלי הביתה במטרה לאפר ולעשות תסרוקות לי ולאחיותיי.
היא התחילה עם התסרוקת שלי, המליצה לי על סגנון שנקרא FINGER WAVE שבתמונות נראה מאוד יפה. באיזה שהוא שלב יעל אמרה לי שהיא סיימה, הסתכלתי על השיער והייתי פשוט בהלם! התסרוקת הייתה נראית לא גמורה, עם סיכות שמבצבצות החוצה והספרי שיער התקלף והשאיר חתיכות ספרי לבנות על השיער.
אני כמובן פשוט הייתי המומה, התסרוקת לא נראתה בכלל כמו בתמונות שהיא הראתה לי, הביצוע שלה היה פשוט לא טוב.
לצערי לא נותר הרבה זמן לשינויים ויעל לא הראתה הרבה מוטיבציה לשנות את הדברים כדי שאני יאהב. ביצענו רק כמה שינויים קטנים שביקשתי. אחר כך היא איפרה אותי-אני מניחה שהאיפור היה בסדר כי כולם אמרו שהוא סבבה, אני לא כל כך מבינה בזה אבל לא ראיתי איזה איפור מהמם ומטורף שיגרום לי להרגיש כלה. אבל שוב, אני לא מבינה בזה בכלל.

מיותר לציין שאת השיער- שנאתי!! היום שאני מסתכלת על התמונות אני פשוט מבואסת, התסרוקת לא יפה וממש לא מחמיאה. דיכאון.

קצת חבל לי כי באמת שהיא לא בן אדם רע פשוט אולי לא מספיק מקצועית או לא יודעת מה היא עושה.

אגב, על אחיות שלי היא עבדה אולי חצי שעה, עשתה תסרוקות ממש בסיסיות שיכולתי לעשות בעצמי, תקעה כמה סיכות, הרימה קצת את השיער ולקחה על כל אחת 500 שקל שבעיניי זה פשוט לא מוצדק אבל זה לא רק היא זה כולן עושות והיא עוד יחסית זולה.
אהבתי: את הנחמדות והסימפטיה שלה.
לא אהבתי: את התסרוקת הלא מחמיאה ולא מקצועית.את העובדה שכשהיא ראתה שאני לא מרוצה, היא לא עשתה שום דבר כדי לשנות את זה ואפילו התחילה להראות סימנים של חוסר סבלנות.
מחיר: 2,400
הערות לגבי המחיר: המחיר גם עבורי וגם עבור האחיות שלי.
יעל איתן
השאירו פרטים ונחזור אליכם: