אחרי חיפושים רבים ומודה ומתוודה שגם ניסיון להגיע לתופרות בכדי להוזיל עלויות, הגעתי לאיציק אמיר בעקבות המלצה של חברה לעבודה של אחותי.
בכל מקום ממדדתי בין 3 ל- 4 שמלות ומאף אחת לא התרגשנו. משהו בעבות לא היה מקצועי, היה סתמי ולא מיוחד - שמלות שפשוט חוזרות על עצמן בכל אירוע.
כשהגענו לאיציק קודם כל הקליטה שלו בשנייה את הגוף ומה מתאים לו היא מדהימה! פשוט אדם שיודע לקרוא גוף של אישה ולהחמיא לה בדרך הטובה והנכונה ביותר! ובלי לשקר והעיקר למכור - השלמות והפרפקציוניזם זה משהו שהוא לא מוכן לוותר ולי זה משהו שהיה מאוד חשוב וכבש אותי.
השמלות שלו זה משהו שלא מהעולם הזה!!!! בניגוד לאחרים הוא לא מתקמצן ונותן למדוד שמלה שתיים. הוא נתן לי למדודו ארבע שמלות. וכמובן שהראשונה שנמדדה היא זו שלבשתי ביום החתונה. כי הוא פשוט קולע. התפירה שלו והשיק שיש לו זה משהו שלא רואים בארץ! וכמובן שכבודו של מעצב מגיע לו אבל יש לו כשירון שלא ראיתי אצל אף אחד אחר! גם את השיער והאיפור איציק בעצמו עשה לי - בחור מוכשר שיודע ומבין ועושה טוטאל לוק מושלם!!!
אני בעצמי בחורה פרפקציוניסטית וקשה לי להרפות לסמוך על מישהו אחר ואיתו הייתי פשוט שלווה כי הוא בעצמו לא נח עד שהוא לא רואה שלמות. וזה מה שכבש אותי!!
המוון תודה! קארין...