היינו בהמון המון חתונות בשנתיים האחרונות ככה שהכל נראה לנו די אותו הדבר ורצינו לעשות ארוע קטן וקצת יותר מיוחד ושונה (כמה שאפשר שחתונה תהיה שונה). בעיקר, בגלל שהתחתנו בחורף רצינו מקום שיהיה הכי רחוק שאפשר מאולם ארועים. הגענו לוויט דרך המלצה, אנחנו לא ממש מהאזור ואף פעם לא היינו שם, אבל אחרי שראינו את המקום לא הלכנו לראות שום מקום אחר ומה שבעיקר אהבנו זה האוירה והעיצוב של המקום שמשדר פשטות ונינוחות ואוירה כייפית ואישית. סגרנו עם המקום, והכל היה בדיוק כפי שציפינו. גם ההתנהלות לפני החתונה, גם הסגירת חשבונות אחרי החתונה וכמובן בעיקר באותו יום: יצא שיחסית למקום בחורף הארוע שלנו היה יחסית גדול ועם המון צעירים שאוהבים לרקוד אז קצת דאגנו שיהיה צפוף. הגענו למקום וראינו שהוא מסודר מעולה ולא נראה צפוף בכלל, והרחבה היתה מלאה כל הערב אבל כייפית ולא קטנה בכלל. המקום בנוי ככה שיש שלושה אזורים נפרדים - בפנים, בחוץ ובמרפסת, כשכל אזור משרה אווירה שונה לחלוטין וגם מעוצב שונה. אנחנו חילקנו את זה ככה שהצעירים ישבו בפנים והמבוגרים ישבו בחוץ - הסידור הזה מאפשר להתאים לכל אורח בדיוק את הצרכים שלו - הצעירים שרוצים בלאגן ומוסיקה נמצאים כולם בפנים, והמבוגרים שרוצים שיהיה להם שקט ושיוכלו לדבר יושבים בחוץ וכמובן נכנסים פנימה במידה ורוצים. אצלנו בחתונה היתה גם תוכנית אומנותית שהתרחשה בפנים, על רחבת הריקודים, אז קחו בחשבון שכדי שכולם יראו את התוכנית זה אומר שהמבוגרים צריכים להיכנס פנימה ועלול להיות טיפה צפוף, אבל סה"כ האווירה היתה אדירה.
קיבלנו המון מחמאות על האוכל המעולה, על האדיבות של המלצרים ועל האוירה המיוחדת ואנחנו מאוד ממליצים. אנשים עדיין אומרים לנו שהם מזמן לא נהנו כל כך בחתונה ושזה היה משהו באמת מיוחד ושונה. עוז ואלה...
אהבתי: את האוירה במקום, את האפשרות להפריד בין הצעירים למבוגרים, את האוכל המעולה לא אהבתי: כלום