דף הבית   >   נותני השירות   >   האחוזה בית חנן - גן ארועים   >   חוות דעת של גיל ורותם

חוות דעת על האחוזה בית חנן - גן ארועים

גיל ורותם
את האחוזה הכרנו שנינו מאירועים שהיינו בהם, וכשהתחלנו לחפש מקום לחתונה שלנו, זה היה בין המקומות הראשונים שהלכנו לראות. את החתונה במקום ערכנו ביום שישי 17.2 - חתונת צהריים ביום שישי עם שירותי קייטרינג של טעם וצבע.
גן האירועים ממש מרגיש כמו גן או ליתר דיוק פרדס וביום שישי, אפשר גם לראות את השדות שמסביב וזה משלים את החוויה. ביום האירוע שלנו, מזג האוויר היה חורפי, אבל המקום ערוך גם למצבים כאלו בצורה נהדרת - גן האירועים עצמו מקורה והם אפילו דואגים למטריות בשביל המרחק הקצר מהחלק המקורה של האולם ועד החניה.
בכל שלב ושלב בהכנות היה ברור שמדובר באנשים עם הרבה נסיון וידע מקצועי - הם התנהלו בצורה פנטסטית ונתנו שירות מדהים.

רוני הייתה אשת הקשר שלנו מטעם האחוזה - היא ענתה לנו במהירות על כל שאלה, ונתנה לנו המלצות מעולות על אנשי מקצוע. בכלל, כל רשימת המומלצים של האחוזה היא פשוט מעולה. ביום האירוע עצמו, מנהל האירוע מטעם האחוזה היה ינון - שדאג שהכל יהיה לפי התכנון.

לילך - מנהלת האירוע מטעם הקייטרינג עשתה גם היא עבודה מדהימה בכל שלבי ההכנות לאירוע וביום האירוע עצמו דאגה לכל פרט ופרט (אני אפילו זוכר, שהיא אירגנה לנו שולחן עם אוכל בחדר חתן כלה כדי שנוכל לאכול משהו לאחר החופה - ודרך אגב, האוכל שלהם היה פשוט מעולה.).

יש עוד הרבה אנשים מעולים שם גם מטעם "האחוזה" (שהם פשוט יודעים להפיק אירוע) וגם מטעם "טעם וצבע" (ושוב אני אגיד שהאוכל היה ממש מעולה.) ואנחנו פשוט נהנינו מכל רגע.

אהבתי: * בזכות הארגון המצויין של המקום, אני ואשתי נהנינו מכל רגע ביום החתונה שלנו. באותו יום לא היינו צריכים לדאוג לכלום והרגשנו פשוט איך הכל מתקתק.* האוכל המצויין של טעם וצבע.
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל