דף הבית   >   נותני השירות   >   החמאם - יפו העתיקה   >   חוות דעת של Alin est

חוות דעת על החמאם - יפו העתיקה

Alin est
המון תודה לצוות של החמאם על האירוע היפה שהיה לנו! התחתנו ב-9.02.12, ובאמת היה כיף לחגוג במקום הזה! המקום יפה ומיוחד,האווירה קסומה, הצוות שדאג מאוד לנו ולאורחים, המלצרים עדיבים והאוכל טעים מאוד!!! האורחים החמיאו על האוכל ממש הרבה. גם הבר, אשר התחלף בזמן האחרון עשה עבודה מצוינת.
העיצוב הבסיסי במקום כבר מושקע מאוד, ויוצר אווירה חמימה ואינטימית. רעות, מעצבת הבית, דאגה לנו ושדרגה את המקום מכל הלב למושקע ויפה עוד יותר, בתקציב יותר מסביר.
אורין, שליווה אותנו לאורך כל הדרך, היה תמיד סובלני, תמיד חזר אלינו, וניסה למצוא מענה לכל בקשה שלנו, אפילו אם התקשרתי אליו לפעמים גם יותר מפעם ביום ושיגעתי אותו.. זה לא מובן מעליו! וזה באמת הקל על כל התהליך ועזר ליהנות גם מהדרך.
לגבי יום האירוע עצמו - (אנחנו לא ממש יודעים מה היה כי פשוט רקדנו כל הזמן) - אבל האורחים החמיאו למקום, לאווירה, לדי ג', ובעיקר לאוכל! נראה לי שכולם ממש נהנו. מה שנשאר מהאוכל - הביאו לנו הביתה, מה שגם יפה מצידם, למרות שהגיעה כמות האורחים שסגרנו עליה. אז באמת, זה לא רק המקום שקובע, אלא גם הצוות, שהם טובים, כיפיים, אשר משתדלים לעשות בשבילך קצת מעבר ולתת יחס מצוין.
אהבתי: את האוכל, את יין הבית ואת היחס של הצוות
לא אהבתי: לדעתנו צריך לשדרג את מקום החופה בפנים. חסר איזה במה או משהו שיאפשר לאורחים לראות יותר טוב את החופה. חשוב לסדר מספיק כיסאות, אחרת קשה לאנשים לראות וזה מוריד מטקס החופה. האולם בו עורכים את החופה לא גדול, קשה לו לכלול את כמות האורחים וצריך לחשוב על זה ביותר פרטים.
הערות לגבי המחיר: יותר זול לדעתנו מאשר במקומות אחרים ביפו, דרך איזיווד
החמאם - יפו העתיקה