דף הבית   >   נותני השירות   >   קליק צלמים   >   חוות דעת של adidis

חוות דעת על קליק צלמים

adidis
או קיי, אז ככה,
לכל מי שקצת מתלבט או חושב איזה צלם לקחת לחתונה אז אני פותרת לו את כל הבעיות!! קליק צלמים מספר אחת
אנחנו התחתנו שבוע שעבר ונהנינו מכל רגע!! מהרגע הראשון שהגענו למאיר מקליק צלמים הרגשנו את הקליק הראשון! היחס החם, המקצועיות והיצירתיות ניכרים כבר מהרגע הראשון. מאיר הגיע לצלם אותנו ביום החתונה והיה נוכח כבר מ12 איתי בסלון כלות, הוא התקשר מספר ימים לפני החתונה לראות שהכל בסדר, הציע מקומות לצילום ואפילו הרגיע ו"הבטיח" לי שיהיה יום יפה לפי מה שבדק בתחזית :) היום צילומים עבר פשוט בכיף גדול, מאיר יצירתי מאוד ומוצא לוקיישנים מדהימים לצילום, כל מי שהיה בחתונה אמר לי שהתמונות יצאו פשוט מדהימות לפי מה שראו בפלזמה באולם. אפילו חברה שלי שהתחתנה לפני חודשיים ניגשה למאיר ואמרה לו שהיא הייתה רוצה שוב להתחתן רק כדי שהם יהיו הצלמים שלה... בקיצור בצילומים היה פשוט כיף הצוות מדהים ובחתונה עצמה הופתעתי לראות שגם גלעד השותף השני הגיע לצלם במקום לשלוח איש צוות נוסף, גם מאיר וגם גלעד צילמו אצלי לחתונה והתמונות יצאו פשוט מדהימות!!! כולם אמרו שהם לא נחו לרגע וצילמו כל רגע אפשרי. הבעיה היחידה מתחילה עכשיו...לבחור תמונות לאלבום, זה פשוט בלתי אפשרי שכל התמונות מהממות...
בקיצור- אנחנו ממליצים בחום רב על קליק צלמים, הם מדהימים, יצירתיים, מצחיקים ומוכשרים בטירוף.
אהבתי: הכל!!!!!!!!!
לא אהבתי: הכל היה מושלם!!!
קליק צלמים